DOPRAVA ZADARMO OD 30 EUR

    FP č. 145 Limitovaná edícia

    Inšpirované Carolina Herrera - Very Good Girl
    7,25 €
    Kolekcia
    Veľkosť
    • 35ml 7,25 €
    • 55ml % 10,20 €
    • 106ml % 12,30 €

    reassuarence-customicon  

    Rýchle a bezpečné nakupovanie

    reassuarence-customicon  

    Doprava zadarmo pre všetky objednávky nad 30€

    reassuarence-customicon  

    Vôňa, ktorú ste dostali, nesplnila vaše očakávania? Máte 14 dní na vrátenie

    Vôňa Plná Vášne

    FP č. 145 Limitovaná edícia je jedinečný parfum inšpirovaný vôňou, ktorá si získala srdcia žien po celom svete. Tieto parfumy French Lane s použitím najkvalitnejších surovín kombinujú luxus a odolnosť a ponúkajú vynikajúcu náhradu za originálny parfum. FP č. 145 Limitovaná edícia je ideálnou voľbou pre tých, ktorí sa chcú každý deň cítiť výnimočne, zabalení do zmyselnej a elegantnej vône.

    Šťavnatý otvor s tónmi liči a červeného ríbezle

    Prvý dojem, že listy FP č. 145 Limitovaná edícia sú výbuchom šťavnatého ovocia, ktoré okamžite upúta pozornosť. Vrchné tóny liči a červeného ríbezle vnášajú do voňavej kompozície sviežosť a energický vánok, ktorý stimuluje zmysly. Liči dodáva exotickú sladkosť, zatiaľ čo červené ríbezle prinášajú jemnú kyslosť a vytvárajú dokonalú harmóniu. Tento objav vône je radostný a plný života, ideálny pre každú dennú dobu. FP č. 145 Limitovaná edícia je založená na kráľovnej kvetov, ruži. Táto srdcová nota dodáva vôňu elegancie a romantiky a vytvára hlbokú zmyselnú auru. Ruža, známa svojou sofistikovanou a zvodnou vôňou, dodáva parfumu klasické, nadčasové čaro. Vďaka tejto kvetinovej esencii je FP č. 145 Limitovaná edícia mimoriadne ženská a jemná, ideálna pre každú ženu, ktorá chce zdôrazniť svoju jemnosť a šarm.

    Hĺbka a trvanlivosť vanilky a vetiveru

    Základom vône FP č. 145 Limitovaná edícia je teplý a zmyselný základ vanilky a vetiveru. Vanilka dodáva kompozícii krémovú sladkosť a zamatovú textúru, ktorá obklopuje pokožku jemným, príjemným teplom. Vetiver, známy svojou zemitou drevitou vôňou, dodáva parfumu hĺbku a trvanlivosť pre Dlhotrvajúci a rafinovaný povrch. Vďaka týmto základným tónom je FP č. 145 Limitovaná edícia nielen elegantná, ale aj intenzívna a odolná, ideálna na večerné prechádzky a špeciálne príležitosti.


    Poznámky k vôni:

    Vrchná nota: liči, červené ríbezle

    Nóty srdca: ruža

    Základné tóny: vanilka, vetiver