DOPRAVA ZADARMO OD 30 EUR

    L'amour Premium 145

    Inšpirované Carolina Herrera - Very Good Girl
    6,80 €
    Kolekcia
    Veľkosť
    • 33ml 6,80 €

    reassuarence-customicon  

    Rýchle a bezpečné nakupovanie

    reassuarence-customicon  

    Doprava zadarmo pre všetky objednávky nad 30€

    reassuarence-customicon  

    Vôňa, ktorú ste dostali, nesplnila vaše očakávania? Máte 14 dní na vrátenie

    Výbušná elegancia a zmyselnosť

    L'amour Premium 145 je podstatou ženského šarmu a sofistikovanosti, inšpirovaná luxusnými parfumami, ktoré zvádzajú svojím jedinečným aromatickým zložením. Tieto Parfémy French lane sú dokonalou náhradou za originálny parfém a ponúkajú vôňu, ktorá zvýrazňuje eleganciu a zmyselnosť každej ženy. L ' amour Premium 145 je parfum pre inšpiráciu, ktorý je ideálny pre každú príležitosť, od každodenných stretnutí až po jedinečné večerné prechádzky.

    Unikátny objav - liči a červené ríbezle

    Prvý dojem z otvoreniaL'amour Premium 145 je sviežosť a šťavnatosť, ktorú dlhujeme poznámkam hlavy. Kombinácia exotického liči s červeným ríbezlom vytvára výbušnú zmes, ktorá okamžite upúta pozornosť a dodá energiu. Liči prináša sladkosť a tropický charakter, zatiaľ čo červené ríbezle dodávajú mierne kyslý odtieň a vytvárajú harmonickú a zaujímavú kompozíciu. Táto kombinácia robí z parfumu L'amour Premium 145 vynikajúcu voľbu pre ženy, ktoré oceňujú jedinečné a netriviálne vône.

    Srdcom zmyselnosti je ruža

    L'amour Premium 145 je založený na klasickej a nadčasovej ruži, ktorá dodáva kompozícii hĺbku a romantiku. Ruža je symbolom lásky a elegancie a jej vôňa je neodmysliteľnou súčasťou mnohých luxusných parfumov. V L'amour Premium 145 je ruža stredobodom vône a prináša zmyselnosť a nežnosť, ktoré sú perfektne kombinované s intenzívnymi tónmi hlavy. Je to srdce parfumu, ktoré ich robí výnimočne ženskými a zvodnými, zdôrazňujúc prirodzený šarm a eleganciu každej ženy.

    Odolná elegancia-vanilka a vetiver

    Základné tóny vône L'amour Premium 145 sú základné tóny, ktoré dodávajú kompozícii trvanlivosť a hĺbku. Vanilka dodáva parfému teplo a sladkosť a vytvára zmyselnú a obklopujúcu vôňu. Vetiver zase dodáva sofistikovanosť a zemitú chuť a vyrovnáva sladkosť vanilky. Vďaka tejto kombinácii je parfum inšpirovaný L'amour Premium 145 mimoriadne odolný a dlho zostáva na pokožke a obklopuje nositeľa jedinečnou a luxusnou vôňou.

    Poznámky k vôni:

    Vrchná nota: liči, červené ríbezle

    Nóty srdca: ruža

    Základné tóny: vanilka, vetiver