DOPRAVA ZADARMO OD 30 EUR

    L'amour Classic 145

    Inšpirované Carolina Herrera - Very Good Girl
    6,40 €
    Kolekcia
    Veľkosť
    • 33ml 6,40 €

    reassuarence-customicon  

    Rýchle a bezpečné nakupovanie

    reassuarence-customicon  

    Doprava zadarmo pre všetky objednávky nad 30€

    reassuarence-customicon  

    Vôňa, ktorú ste dostali, nesplnila vaše očakávania? Máte 14 dní na vrátenie

    Zmyselný Dotyk Elegancie

    L'amour Classic 145 je neobvyklý parfum inšpirovaný jedinečnou vôňou, ktorá si získala srdcia mnohých žien po celom svete. Tieto parfumy French lane sú vynikajúcou náhradou za originálne parfumy a ponúkajú luxus a odolnosť v každej kvapke. L'amour Classic 145, ktorý je ideálny pre každú príležitosť, kombinuje sviežosť ovocia, jemnosť kvetov a hĺbku zmyselných tónov a vytvára jedinečnú vôňu, ktorá zdôrazňuje ženskú eleganciu a sebadôveru.

    Objav energie-liči a červené ríbezle

    Prvé poznámky, ktoré pocítite pri používaní L'amour Classic 145, sú šťavnatá a energická kombinácia liči a červeného ríbezle. Tieto vrchné tóny vnášajú do aromatického zloženia nádych exotickej sladkosti a sviežosti, ktorá okamžite upúta pozornosť a dodá energiu. Liči vnáša do parfumu jemnú ovocnú arómu, ktorá je perfektne kombinovaná s mierne kyslým červeným ríbezlom a vytvára harmonický duet. Táto kombinácia je ideálna na ráno a dodáva každému dňu ľahkosť a radosť.

    Zmyselná Srdce-Ruža

    L'amour Classic 145 je založený na kráľovnej kvetov, ruži. Táto srdcová nota dodáva vôňu elegancie a romantiky a vytvára hlbokú zmyselnú auru. Ruža je symbolom lásky a nehy a jej bohatá aróma v parfume L'amour Classic 145 robí vôňu mimoriadne ženskou a zvodnou. Je to skvelá voľba pre večerné prechádzky, stretnutia pre dve alebo dôležité udalosti, kde sa chcete cítiť zvláštne a nápadné.

    Hĺbka a trvanlivosť-vanilka a vetiver

    Základom vône L'amour Classic 145 sú teplé a zmyselné tóny vanilky a vetiveru. Vanilka dodáva kompozícii krémovú sladkosť, ktorá obklopuje pokožku jemným, príjemným teplom a zanecháva pocit luxusu a pohodlia. Vetiver, známy svojou zemitou drevitou vôňou, dodáva parfumu hĺbku a trvanlivosť pre Dlhotrvajúci a rafinovaný povrch. Tieto základné tóny robia z L'amour Classic 145 elegantnú a dlhotrvajúcu vôňu, ktorá je ideálna pre každú dennú alebo nočnú dobu.


    Vonné poznámky:

    Vrchné tóny: liči, červené ríbezle

    Srdce: ruža

    Základ: vanilka, vetiver