DOPRAVA ZADARMO OD 30 EUR

    FP č. 611 Limitovaná edícia

    Inšpirované Escada - Party Love
    7,25 €
    Kolekcia
    Veľkosť
    • 35ml 7,25 €
    • 55ml % 10,20 €
    • 106ml % 12,30 €

    reassuarence-customicon  

    Rýchle a bezpečné nakupovanie

    reassuarence-customicon  

    Doprava zadarmo pre všetky objednávky nad 30€

    reassuarence-customicon  

    Vôňa, ktorú ste dostali, nesplnila vaše očakávania? Máte 14 dní na vrátenie

    Výnimočná exkluzivita limitovanej edície vône FP č. 611


    FP č. 611 Limited Edition je jedinečná interpretácia známej vône, vytvorená pre skutočných znalcov exkluzivity a sofistikovanosti. Aromatické tóny sa otvárajú jasnými šťavnatými čerešňami, ktoré dodávajú pocit sviežosti a radosti. Tento ovocný akord dodáva chuť, jas a radosť a vytvára jedinečný začiatok kompozície. Čerešne nielen dodávajú sladkosť, ale tiež dodávajú miernu kyslosť, vďaka čomu je chuť rozmanitejšia a zaujímavejšia.

    Srdce vône pochádza z jemnej šľahačky, ktorá dodáva jemnosť a krémovú textúru, ktorá kontrastuje s jasnými vrchnými tónmi. Tento akord dodáva vôni teplo a pohodlie, vďaka čomu je ideálny na použitie po celý deň. Vanilkové základné tóny a košíčky dodávajú vôni sladký a dlhotrvajúci vláčik, ktorý vytvára pocit pohodlia a príťažlivosti. Zanechávajúc jemnú a rafinovanú vôňu, tento vlak vás bude sprevádzať po celý deň a vytvára pocit pohodlia a dôvery.


    Elegancia a sofistikovanosť FP č. 611 limitovaná edícia


    Limitovaná edícia FP č. 611 nie je len vôňou, ale skutočným dielom parfumérskeho umenia, stelesňujúcim eleganciu a sofistikovanosť. Táto vôňa je vytvorená pre tých, ktorí oceňujú jedinečné a nenapodobiteľné veci, ktorí chcú zdôrazniť svoju individualitu a vyčnievať z davu. Vďaka harmonickej kombinácii jasných a jemných tónov táto vôňa osloví mladé dievčatá, ktoré hľadajú svetlé a veselé parfumy, a zrelé ženy, ktoré oceňujú hĺbku a zložitosť vône.

    Limitovaná edícia FP č. 611 je ideálna pre jarné obdobie, keď sa príroda prebudí a všetko je naplnené životom. Dá sa však použiť aj v iných ročných obdobiach, pretože jeho všestrannosť vám umožní vychutnať si ho cez deň aj večer. Táto vôňa je vytvorená pre tých, ktorí sa neboja byť stredobodom pozornosti, ktorí oceňujú každú chvíľu a snažia sa obklopiť atmosférou radosti a dôvery. Limitovaná edícia FP č. 611 je voľbou pre tých, ktorí sa chcú každý deň cítiť výnimočne a jedinečne a užívať si ladnosť a eleganciu tejto jedinečnej vône.


    Aromatické poznámky:

    Vrchné tóny: čerešňový akord (čerešňa);

    Poznámky k srdcu: šľahačka; 

    Základné poznámky: košíček a vanilka (vanilkový košíček).


    Skupiny vôní: gourmand