DOPRAVA ZADARMO OD 30 EUR

    Francúzske parfémy č. 611

    Inšpirované Escada - Party Love
    6,40 €
    Kolekcia
    Veľkosť
    • 33ml 6,40 €
    • 60ml % 8,50 €
    • 104ml % 10,60 €

    reassuarence-customicon  

    Rýchle a bezpečné nakupovanie

    reassuarence-customicon  

    Doprava zadarmo pre všetky objednávky nad 30€

    reassuarence-customicon  

    Vôňa, ktorú ste dostali, nesplnila vaše očakávania? Máte 14 dní na vrátenie

    Jemné pokušenie vône francúzsky parfum č. 611

    Francúzsky parfum č. 611 je stelesnením elegancie a sofistikovanosti, inšpirovaný živou párty atmosférou. Vrchné tóny sa otvárajú jasnou čerešňou, ktorá okamžite vytvára pocit sviežosti a obdivu. Tento ovocný akord nesie sladké pokušenie, ktoré dodáva voňavému zloženiu zložitosť a všestrannosť. Cherry vytvára jedinečné intro, ktoré zvyšuje náladu a dodáva vôni ľahkosť a sofistikovanosť.

    Srdce vône je pôsobivé s nádychom šľahačky, ktorá dodáva kompozícii jemnú a krémovú textúru. Táto kombinácia robí vôňu teplou a okolitou, vytvára atmosféru pohodlia a pokoja. Medzi základné tóny patrí vanilka a košíček, ktoré dodávajú vôni sladkú a dlhotrvajúcu stopu. Tento vlak, bez toho, aby bol príliš mäkký, vytvára útulný a atraktívny pocit, ktorý vás bude sprevádzať celý deň.


    Jedinečnosť a výhody francúzskeho parfumu č. 611


    Francúzsky parfum č. 611 je jedinečná vôňa, ktorá kombinuje klasické parfumérske remeslá s modernými prvkami, ktoré ju odlišujú od ostatných vôní. Má jedinečnú schopnosť byť ľahký a bohatý, jemný a expresívny. Táto vôňa je určená pre tých, ktorí oceňujú sofistikovanosť a chcú zdôrazniť svoju individualitu. Vďaka harmonickému zloženiu osloví mladé dievčatá, ktoré hľadajú jasnú a veselú vôňu, a ženy, ktoré oceňujú hĺbku a zložitosť parfumérskych prác.

    Francúzsky parfum č. 611 je ideálny pre jarnú sezónu, keď prebudenie prírody rezonuje s jasnými a sviežimi tónmi vône. Dokonale doplnia váš každodenný vzhľad a dodajú mu jemnosť a ľahkosť. Táto vôňa je zároveň dostatočne všestranná na to, aby sa dala použiť aj v iných ročných obdobiach, najmä počas dňa, kedy bude obzvlášť vhodná jej sviežosť a energia. Francúzsky parfum č. 611 je voľbou pre tých, ktorí sa chcú kedykoľvek cítiť výnimočne a obklopujú sa atmosférou radosti a dôvery.


    Aromatické poznámky:

    Vrchné tóny: čerešňový akord(čerešňa);

    Poznámky k srdcu: šľahačka; 

    Základné poznámky: košíček a vanilka (vanilkový košíček).

    Skupiny vôní: gourmand