DOPRAVA ZADARMO OD 30 EUR

    L'amour Prémium 611

    Inšpirované Escada - Party Love
    6,80 €
    Kolekcia
    Veľkosť
    • 33ml 6,80 €

    reassuarence-customicon  

    Rýchle a bezpečné nakupovanie

    reassuarence-customicon  

    Doprava zadarmo pre všetky objednávky nad 30€

    reassuarence-customicon  

    Vôňa, ktorú ste dostali, nesplnila vaše očakávania? Máte 14 dní na vrátenie

    Kúzlo miniatúry L'amour Prémium č. 611


    L'amour Prémium č. 611
     je vynikajúca miniatúra, ktorá stelesňuje luxus a eleganciu v kompaktnom formáte. Táto vôňa, ktorá sa otvára jasnými hornými tónmi šťavnatých čerešní, okamžite fascinuje svojou sviežosťou a veselosťou. Čerešňa so sebou prináša sladké pokušenie, vďaka ktorému je aromatická kompozícia zložitejšia a mnohostrannejšia. Ľahká kyslosť čerešne dodáva aróme dynamiku a sofistikovanosť a vytvára pocit radosti a energie.

    Srdce vône poteší tónom šľahačky, ktorá dodáva parfému jemnú a krémovú textúru. Táto kombinácia vytvára teplo a pohodu, vďaka čomu je vôňa obklopujúca a pohodlná. Základné tóny vanilky a muffinu dodávajú aróme sladkej, dlhotrvajúcej stopy, ktorá vás sprevádza po celý deň. Tento vlak dáva pocit pohodlia a dôvery a zanecháva jemnú a rafinovanú vôňu.


    Jedinečné odvolanie L'amour Prémium č. 611

    L'amour Prémium č. 611 nie je len parfum, ale skutočný doplnok, ktorý zdôrazňuje individualitu a štýl. Táto vôňa je vytvorená pre tých, ktorí oceňujú eleganciu a sofistikovanosť, ktorí chcú vyniknúť a zdôrazniť svoju jedinečnosť. Vďaka harmonickej kombinácii jasných vrchných tónov čerešne s jemnými a teplými akordmi šľahačky a vanilky je L ' Amour Premium č. 611 vhodný pre mladé dievčatá aj zrelé ženy, ktoré oceňujú hĺbku a zložitosť vône.

    Jedinečnosť a praktickosť L'amour Prémium č. 611

    L'amour Prémium č. 611 v miniatúrnom formáte je ideálnou voľbou pre tých, ktorí ocenia eleganciu a pohodlie. Táto vôňa je vytvorená pre moderné ženy, ktoré chcú byť štýlové a sebavedomé v každej situácii. Harmonická kombinácia jasných vrchných tónov čerešne s teplými a jemnými akordmi šľahačky a vanilky robí z L'amour Prémium č. 611 všestranný parfum, ktorý je vhodný na denné použitie aj na špeciálne večerné udalosti.

    Vďaka svojej kompaktnej veľkosti sa táto vôňa ľahko prenáša, čo vám umožní kedykoľvek si vychutnať svoje obľúbené poznámky. L'amour Prémium č. 611 je ideálny na jar, keď sú jeho svieže a veselé tóny harmonicky spojené s prebudením prírody. Jeho všestrannosť vám však umožňuje používať ho v iných ročných obdobiach a dodáva vášmu obrazu nádych sofistikovanosti a šarmu. Je ideálnou voľbou pre tých, ktorí sa snažia zdôrazniť svoju individualitu a obklopujú sa atmosférou radosti a dôvery každý deň.


    Aromatické poznámky:

    Vrchné tóny: čerešňový akord(čerešňa);

    Poznámky k srdcu: šľahačka; 

    Základné poznámky: košíček a vanilka (vanilkový košíček).


    Skupiny vôní: gourmet