DOPRAVA ZADARMO OD 30 EUR

    FP č. 250 Limitovaná edícia

    Inšpirované Paco Rabanne - Invictus Platinum
    7,25 €
    Kolekcia
    Veľkosť
    • 35ml 7,25 €
    • 55ml % 10,20 €
    • 106ml % 12,30 €

    reassuarence-customicon  

    Rýchle a bezpečné nakupovanie

    reassuarence-customicon  

    Doprava zadarmo pre všetky objednávky nad 30€

    reassuarence-customicon  

    Vôňa, ktorú ste dostali, nesplnila vaše očakávania? Máte 14 dní na vrátenie

    Mužská sila a sviežosť

    FP 250 Limited Edition je jedinečný parfum inšpirovaný jednou z najcennejších vôní pre mužov. Táto aromatická kompozícia je vynikajúcou náhradou originálneho parfumu a ponúka kvalitu a trvanlivosť na najvyššej úrovni. Ideálne pre sebavedomých mužov, ktorí oceňujú kombináciu sily a sviežosti. Rovnako ako parfumy French lane, aj FP 250 zaručuje luxusnú vôňu za prijateľnú cenu.

    Jedinečné Aromatické Tóny

    Limitovaná edícia FP 250 sa otvára zaujímavou kombináciou absintu a grapefruitu, ktorá vytvára intenzívny a energický prvý dojem. Vrchné tóny týchto parfumov prinášajú sviežosť a vzrušenie, ktoré okamžite upútajú pozornosť. Zloženie je založené na levanduli a dubovom machu, ktoré dodávajú vôni hĺbku a mužnosť. Základ vône, pozostávajúci z mäty a pačuli, poskytuje trvanlivosť a zmyselnosť a obklopuje nositeľa jemnou, ale výraznou arómou.

    Absint a grapefruit-energetický objav

    Prvé poznámky FP 250 sú energetickou kombináciou absintu a grapefruitu. Absint dodáva parfému tajomný a jedinečný charakter a grapefruit-sviežosť a ľahkosť. Táto jedinečná kombinácia robí z parfumu FP 250 Inspiration ideálnu voľbu pre mužov, ktorí hľadajú vôňu, ktorá vyniká medzi ostatnými. Je vynikajúcou náhradou parfumov pre tých, ktorí oceňujú originalitu a intenzitu.

    Levanduľa a dubový mach-Pánska hĺbka

    FP 250 je založený na tónoch levandule a dubového machu, ktoré dodávajú kompozícii hĺbku a mužnosť. Levanduľa, známa svojim upokojujúcim a upokojujúcim účinkom, harmonizuje so zemitými tónmi dubového machu a vytvára rafinovanú a elegantnú auru. Ako inšpirovaný parfum ponúka FP 250 vyváženú kombináciu, ktorá zdôrazňuje silu aj jemnosť nositeľa.

    Aromatické poznámky:

    Vrchné tóny: absint, grapefruit

    Srdce: levanduľa, dubový mach

    Základné tóny: mäta, pačuli