DOPRAVA ZADARMO OD 30 EUR

    Francúzske parfémy č. 250

    Inšpirované Paco Rabanne - Invictus Platinum
    6,40 €
    Kolekcia
    Veľkosť
    • 33ml 6,40 €
    • 60ml % 8,50 €
    • 104ml % 10,60 €

    reassuarence-customicon  

    Rýchle a bezpečné nakupovanie

    reassuarence-customicon  

    Doprava zadarmo pre všetky objednávky nad 30€

    reassuarence-customicon  

    Vôňa, ktorú ste dostali, nesplnila vaše očakávania? Máte 14 dní na vrátenie

    Jedinečná Vôňa Mužskej Sily: Francúzsky Parfum Č. 250

    Francúzsky parfum č. 250 je vôňa vytvorená pre mužov, ktorí oceňujú eleganciu, silu a odhodlanie. Inšpirovaný jednou z najznámejších vôní, parfum ponúka jedinečnú vôňu, ktorá je ideálna pre každú príležitosť. Tieto parfumy French lane, ktoré ponúkajú luxusný zážitok za prijateľnú cenu, sú skvelou voľbou pre tých, ktorí hľadajú náhradu za originálny parfum.

    Harmonické zloženie poznámok hlavy: absint a grapefruit

    Najvyššie tóny, v ktorých dominuje absint a grapefruit, sa dostávajú do popredia v zložení francúzskeho parfumu č. 250. Absint dodáva vôni jedinečnú, mierne horkú chuť, ktorá je svieža a zaujímavá. Kombinácia so šťavnatým grapefruitom dodáva duchu energiu a dynamiku a vytvára intenzívny začiatok, ktorý okamžite upúta pozornosť. Tieto inšpiratívne parfumy sú skvelou voľbou pre mužov, ktorí sa chcú cítiť sebavedomo a expresívne.

    Zmyselné srdcové tóny levandule a dubového machu

    Francúzsky parfum č. 250 je založený na tónoch levandule a dubového machu, ktoré dodávajú kompozícii zmyselnosť a hĺbku. Levanduľa, známa svojim upokojujúcim a relaxačným účinkom, dodáva vôni klasickú eleganciu a sofistikovanosť. Dubový mach zase dodáva zemitú a prirodzenú sviežosť a vytvára harmonickú rovnováhu, ktorá zdôrazňuje mužnosť a silu. Vďaka tejto kombinácii sú tieto inšpirované parfumy ideálne na večerné prechádzky a špeciálne príležitosti.

    Pevný základ: mäta a pačuli

    Medzi základné tóny francúzskeho parfumu č. 250 patrí mäta a pačuli, ktoré dodávajú vôni trvanlivosť a hĺbku. Mäta so svojou sviežou a chladnou arómou dodáva zloženiu ľahkosť a modernosť. Pačuli zase prináša teplé zemité tóny, vďaka ktorým je vôňa zmyselnejšia a rafinovanejšia. Vďaka tejto jedinečnej základni zostáva parfum na pokožke dlhé hodiny a obklopuje nositeľa príjemnou a nezabudnuteľnou vôňou.

    Aromatické poznámky:

    Vrchné tóny: absint, grapefruit

    Srdce: levanduľa, dubový mach

    Základné tóny: mäta, pačuli