DOPRAVA ZADARMO OD 30 EUR

    L'amour Prémium 250

    Inšpirované Paco Rabanne - Invictus Platinum
    6,80 €
    Kolekcia
    Veľkosť
    • 33ml 6,80 €

    reassuarence-customicon  

    Rýchle a bezpečné nakupovanie

    reassuarence-customicon  

    Doprava zadarmo pre všetky objednávky nad 30€

    reassuarence-customicon  

    Vôňa, ktorú ste dostali, nesplnila vaše očakávania? Máte 14 dní na vrátenie

    Luxus v každej kvapke: l ' amour Premium 250

    L ' amour Premium 250 je vôňa spájajúca modernosť a eleganciu, inšpirovaná jedným z najobľúbenejších pánskych parfumov. Tieto Parfémy French Lane ponúkajú vynikajúcu náhradu za originálny parfum a zaručujú luxusnú vôňu pre každého muža. Vyvážené zloženie hlavy, srdca a základných tónov robí z L ' Amour Premium 250 voľbu pre tých, ktorí chcú vyžarovať sebadôveru a sofistikovanosť.

    Výrazné Vrchné tóny: absint a grapefruit

    Otvorenie L ' amour Premium 250 je explóziou sviežosti a intenzity vďaka jedinečnej kombinácii absintu a grapefruitu. Absint, známy svojim silným, voňavým charakterom, dodáva vôni hĺbku a zmyselnosť. Grapefruit dodáva kompozícii šťavnatosť a ľahkosť a prináša osviežujúci odtieň. Spolu tvoria duo, ktoré priťahuje pozornosť a stimuluje zmysly, čím vytvára dokonalú harmóniu medzi sviežosťou a intenzitou. Práve tieto poznámky robia z L ' Amour Premium 250 ideálnu náhradu za originálny parfum a ponúkajú jedinečný zážitok z prvej aplikácie.

    Zmyselné srdce a pevný základ

    Srdcom L ' amour Premium 250 je kombinácia voňavej levandule a dubového machu, ktoré prinášajú prvok zmyselnosti a elegancie. Levanduľa, známa svojou relaxačnou a upokojujúcou vôňou, dodáva kompozícii jemnosť a triedu. Dubový mach prináša prírodné zemité tóny, ktoré zdôrazňujú mužnosť a silu. Základ vône tvorí mäta a pačuli, ktoré vytvárajú odolný a rafinovaný povrch. Mäta dodáva sviežosť, zatiaľ čo pačuli prináša teplé zemité tóny, ktoré zostávajú na pokožke dlhé hodiny. Táto kombinácia robí z L ' Amour Premium 250 inšpiratívny parfum, ktorý poskytuje odolnosť a jedinečnosť.

    Aromatické poznámky:

    Vrchné tóny: absint, grapefruit

    Srdce: levanduľa, dubový mach

    Základné tóny: mäta, pačuli