DOPRAVA ZADARMO OD 30 EUR

    L'amour Prémium 135

    Inšpirované Maison Francis Kurkdjian - Baccarat Rouge 540 Edp (UNISEX)
    7,90 €
    Kolekcia
    Verzia
    Veľkosť
    • 33ml 7,90 €

    reassuarence-customicon  

    Rýchle a bezpečné nakupovanie

    reassuarence-customicon  

    Doprava zadarmo pre všetky objednávky nad 30€

    reassuarence-customicon  

    Vôňa, ktorú ste dostali, nesplnila vaše očakávania? Máte 14 dní na vrátenie

    Podstata luxusu je v každej kvapke

    Zoznámte sa s L'amour Prémium 135, parfumom inšpirovaným jednou z najluxusnejších a najžiadanejších vôní na svete. Tento parfum French lane je vynikajúcou náhradou za originálny parfum a ponúka vynikajúce zloženie, ktoré poteší ženy aj mužov. Ponorte sa do jedinečnej vône, kde každá nota rozpráva príbeh elegancie, bohatstva a jedinečného štýlu.

    Unikátny Otvor S Poznámkami Hlavy

    L'amour Prémium 135 začína svoju voňavú cestu zmyselnou kombináciou šafranu a jazmínu. Šafran, známy ako spice gold, prináša nádych exotickej hĺbky a tepla, zatiaľ čo jazmín dodáva jemnosť a sviežosť. Tento jedinečný objav prináša do sveta plného luxusu a sľubuje nezabudnuteľnú vôňu.

    Srdce plné tepla a bohatstva

    V srdci L'amour Prémium 135 objavujeme hlboké, zmyselné akordy jantárového dreva a jantáru. Tieto srdcové tóny vytvárajú sofistikovanú a hrejivú kompozíciu, ktorá obopína vaše zmysly ako kašmírový šál. Jantárové drevo dodáva kompozícii hĺbku, zatiaľ čo jantár prináša náznak tajomstva a elegancie. Táto kombinácia robí z parfumov podstatu luxusu a sofistikovanosti.

    Nezabudnuteľný Dojem Zo Základných Poznámok

    Základom L'amour Prémium 135 je jedinečná kombinácia jedľovej živice a cédru, ktoré dodávajú vôni trvanlivosť a charakter. Jedľová živica prináša náznak sviežosti a céder dodáva kompozícii pevnosť a teplo. Tento nezmazateľný dojem spôsobuje, že vôňa pretrváva na koži niekoľko hodín a zanecháva stopu elegancie a sofistikovaného štýlu. L'amour Prémium 135 je parfum, ktorý vás zavedie do sveta luxusu a elegancie, inšpirovaný jednou z najvyhľadávanejších vôní. Tieto Parfémy French lane sú dokonalou náhradou za originálne parfumy a ponúkajú jedinečné zloženie vôní, ktoré zvýrazní vašu jedinečnú osobnosť a štýl. S tónmi šafranu, jazmínu, jantárového dreva, jantáru, jedľovej živice a cédru je L'amour Prémium 135 podstatou luxusu v každej kvapke. Ponorte sa do čarovného sveta L'amour Prémium 135, kde každý vtip je cestou krajinou plnou elegancie a sofistikovanosti. Objavte parfumy inšpirované najvyššou kvalitou, ktoré sú dokonalým ekvivalentom luxusných vôní. Doprajte si chvíľku obdivu a luxusu S L'amour Prémium 135 a pocítite, ako vás jedinečná vôňa zahalí ako zamatový závoj a zanechá za sebou stopu výnimočnej elegancie a štýlu.

    Poznámky k vôni: 

    Vrchné tóny: šafran, jazmín

    Srdcové tóny: ambrové drevo, ambra

    Základné tóny: jedľová živica, céder


    Rodina vôní: kvetinovo-drevitá