DOPRAVA ZADARMO OD 30 EUR

    L'amour Prémium 135 *

    Inšpirované Maison Francis Kurkdjian - Baccarat Rouge 540 Edp (UNISEX)
    7,90 €
    Kolekcia
    Verzia
    Veľkosť
    • 33ml 7,90 €

    reassuarence-customicon  

    Rýchle a bezpečné nakupovanie

    reassuarence-customicon  

    Doprava zadarmo pre všetky objednávky nad 30€

    reassuarence-customicon  

    Vôňa, ktorú ste dostali, nesplnila vaše očakávania? Máte 14 dní na vrátenie

    Luxusná kompozícia pre výnimočné chvíle

    Objavte podstatu skutočného luxusu s parfumom L'amour Premium 135 , ktorý je inšpirovaný jednou z najexkluzívnejších vôní. Tieto parfumy French lane sú dokonalou náhradou za originálne parfumy a ponúkajú bohaté a komplexné aromatické zloženie, ktoré uspokojí aj tie najjemnejšie chute. Doprajte si chvíľku jedinečného potešenia s tónmi šafranu, jazmínu, jantárového dreva a jedľovej živice.

    Vynikajúce Otvorenie Hlavných Poznámok

    L'amour Premium 135 začína svoju voňavú cestu vynikajúcou kombináciou šafranu a jazmínu. Šafran, známy svojou intenzitou a exotickým charakterom, dodáva kompozícii hĺbku a teplo, zatiaľ čo jazmín dodáva nežnosť a kvetinovú sviežosť. Tento objav priťahuje pozornosť a prináša do sveta plného elegancie a luxusu.

    Bohaté Srdce Plné Elegancie

    Teplé a zmyselné tóny jantárového dreva a jantárového kvetu v srdci L'amour Premium 135. Tieto prvky vytvárajú harmonickú a sofistikovanú kompozíciu, ktorá vyžaruje teplo a tajomstvo. Jantárové drevo prináša bohatý, zemitý charakter, zatiaľ čo jantár dodáva zmyselnú hĺbku a mení vôňu na podstatu luxusu.

    Pevná Základňa, Plná Hĺbky

    Základom L'amour Premium 135 je kombinácia jedľovej živice a cédru, ktoré dodávajú vôni trvanlivosť a hĺbku. Jedľová živica dodáva jemnú sviežosť a céder dodáva kompozícii stabilitu a teplo. Tento nezabudnuteľný dojem zostáva na koži niekoľko hodín a zanecháva elegantnú a rafinovanú stopu. L'amour Premium 135 je parfém inšpirovaný jednou z najprestížnejších vôní, ktorý ponúka nevšednú vôňu pre každého, kto chce vyniknúť eleganciou a luxusom. Tieto Parfémy French lane sú dokonalým ekvivalentom originálnych parfumov a zvýrazňujú vašu jedinečnú osobnosť a štýl. Doprajte si luxus S L'amour Premium 135, kde vás každá nota zavedie do sveta plného elegancie a sofistikovanosti. So zložením šafranu, jazmínu, jantárového dreva, jantáru, jedľovej živice a cédru ponúkajú tieto parfumy nezabudnuteľný zážitok, ktorý s Vami zostane dlho. Objavte kúzlo luxusnej vône a cíťte sa výnimočne s parfumom L'amour Premium 135, ktorý definuje eleganciu a štýl.

    Poznámky k vôni: 

    Vrchné tóny: šafran, jazmín

    Srdcové tóny: ambrové drevo, ambra

    Základné tóny: jedľová živica, céder


    Rodina vôní: kvetinovo-drevitá