DOPRAVA ZADARMO OD 30 EUR

    L'amour Prémium 153

    Inšpirované Le Labo - Bergamote 22 (UNISEX)
    7,90 €
    Kolekcia
    Verzia
    Veľkosť
    • 33ml 7,90 €

    reassuarence-customicon  

    Rýchle a bezpečné nakupovanie

    reassuarence-customicon  

    Doprava zadarmo pre všetky objednávky nad 30€

    reassuarence-customicon  

    Vôňa, ktorú ste dostali, nesplnila vaše očakávania? Máte 14 dní na vrátenie

    L ' amour Premium 153-sviežosť a elegancia v jednom

    Objavte jedinečnú vôňu s parfumom L ' amour Premium 153, ktorý je inšpirovaný jednou z najcennejších vôní na svete. Tieto parfumy French lane sú dokonalou náhradou za originálne parfumy a ponúkajú jedinečné zloženie, ktoré uspokojí aj tie najjemnejšie chute. Nechajte sa očariť tónmi bergamotu, vetiveru, grapefruitu, pomarančového kvetu, petitgrainu, pižma, cédru, vanilky a jantáru.

    Nový začiatok s bergamotom a grapefruitom

    L ' amour Premium 153 sa otvára veselým a energickým duetom bergamotu a grapefruitu. Bergamot prináša iskrivú sviežosť, ktorá okamžite upúta pozornosť a stimuluje zmysly. Grapefruit dodáva citrusový, šťavnatý odtieň, ktorý zvyšuje pocit ľahkosti a sviežosti. Táto nezvyčajná kombinácia poznámok hlavy vytvára jedinečný začiatok, ktorý predpovedá ďalšie aromatické pocity.

    Elegantné srdce s pomarančovým kvetom a vetiverom

    V srdci L ' amour Premium 153 dominuje harmonická kombinácia pomarančového kvetu a vetiveru. Pomarančový kvet vnáša do kompozície jemnú kvetinovú vôňu, ktorá dodáva parfému eleganciu a nežnosť. Vetiver zase prináša zemité drevité tóny, ktoré dodávajú vôni hĺbku a sofistikovanosť. Spolu tvoria zmyselné a elegantné srdce, ktoré zostáva na pokožke dlho.

    Zmyselná základňa s pižmom a jantárom

    Základom L ' amour Premium 153 je majstrovská kombinácia pižma, cédru, vanilky a jantáru. Pižmo dodáva vôni teplo a zmyselnosť a vytvára odolné a jemné pozadie. Céder prináša drevité, suché akcenty, ktoré dodávajú kompozícii charakter. Vanilka prináša sladké krémové tóny a jantár dotvára kompozíciu hlbokým živicovým akordom. Toto je perfektný koniec pre dlhotrvajúcu vôňu. L ' amour Premium 153 je parfum inšpirovaný jednou z najunikátnejších vôní, ideálny pre tých, ktorí ocenia sviežosť a eleganciu v jednom. Tieto parfumy French lane sú vynikajúcou náhradou za originálne parfumy a ponúkajú bohaté zloženie, ktoré uspokojí aj tie najnáročnejšie chute. S čerstvými tónmi bergamotu a grapefruitu, elegantným srdcom pomarančových a vetiverových kvetov a zmyselným základom pižma, cédru, vanilky a jantáru je L ' Amour Premium 153 vôňou, ktorá zaujme a zaujme. Doprajte si luxus S L ' Amour Premium 153, inšpirovaným parfumom, ktorý zvýrazní vašu jedinečnosť a štýl. Každý vtip je cestou sviežimi, kvetinovými a zmyselnými akordmi, ktoré s vami zostanú celý deň. Objavte neobvyklú aromatickú kompozíciu, ktorá kombinuje ľahkosť a hĺbku a vytvára nezabudnuteľný zážitok. Vyberte si L ' amour Premium 153 a vychutnajte si vôňu, ktorá definuje eleganciu a sofistikovanosť.

    Aromatické poznámky:

    Vrchné tóny: petitgrain, bergamot a grapefruit;

    Srdce: vetiver, pomarančový kvet;

    Základné tóny: vanilka, céder, jantár a pižmo.

    Skupina vôní: citrusová, aromatická