DOPRAVA ZADARMO OD 30 EUR

    L'amour Prémium 153 *

    Inšpirované Le Labo - Bergamote 22 (UNISEX)
    7,90 €
    Kolekcia
    Verzia
    Veľkosť
    • 33ml 7,90 €

    reassuarence-customicon  

    Rýchle a bezpečné nakupovanie

    reassuarence-customicon  

    Doprava zadarmo pre všetky objednávky nad 30€

    reassuarence-customicon  

    Vôňa, ktorú ste dostali, nesplnila vaše očakávania? Máte 14 dní na vrátenie

    L ' amour Premium 153-osviežujúca sila prírody

    L ' amour Premium 153 je vôňa, ktorá vyvoláva obrazy šťavnatého ovocia a čerstvých kvetov, ktoré nás obklopujú osviežujúcim vánkom prírody. Tieto parfumy French lane sú poctou harmónii prírody, ideálnou náhradou za originálny parfum a ponúkajú neobvyklú cestu sviežimi záhradami a malebnými plantážami.

    Osviežujúce vrchné tóny s bergamotom a grapefruitom

    Začiatok aromatickej cesty S L ' Amour Premium 153 sa začína osviežujúcou symfóniou bergamotu a grapefruitu. Šťavnatý bergamot, známy svojou osviežujúcou arómou, sa mieša s citrusovými tónmi grapefruitu a vytvára jedinečný výbuch sviežosti. Je to ako dýchať čerstvý vzduch v letný deň - osviežujúci a plný života.

    Kvetinová nežnosť srdca s pomarančovým kvetom a vetiverom

    V srdci L ' amour Premium 153 kvitnú oranžové a vetiverové kvety jemným šarmom. Oranžový kvet plný nežnosti a elegancie kvitne v harmónii so zemitými vetiverovými tónmi a vytvára kvetinovú melódiu, ktorá upokojuje a uvoľňuje. Toto je okamih oddychu, keď nás príroda obklopuje svojou dokonalou krásou.

    Zmyselná základňa s pižmom a jantárom

    Základňa L ' amour Premium 153 skrýva hĺbku a trvanlivosť pižma a jantáru. Pižmo, vyžarujúce teplo a intimitu, sa mieša s jantárovými akcentmi a vytvára základ, ktorý zachytáva vôňu na pokožke. Je to ako dotyk zeme a koreňov rastlín, ktoré dávajú silu a trvanlivosť celej kompozícii. L ' amour Premium 153 je cesta krajinou, kde príroda demonštruje svoju krásu a silu. Tento parfém od inspiration nie je len vôňou, je to aj zážitok, ktorý nám umožňuje ponoriť sa do prírody a extrahovať z nej jej povzbudzujúcu energiu. Vyberte si L ' amour Premium 153 a doprajte si malú prestávku medzi krásami prírody.

    Aromatické poznámky:

    Vrchné tóny: petitgrain, bergamot a grapefruit;

    Srdce: vetiver, pomarančový kvet;

    Základné tóny: vanilka, céder, jantár a pižmo.

    Skupina vôní: citrusová, aromatická