DOPRAVA ZADARMO OD 30 EUR

    L'amour Prémium 684 *

    Inšpirované Escentric - Molecules 01 (UNISEX)
    6,80 €
    Kolekcia
    Verzia
    Veľkosť
    • 33ml 6,80 €

    reassuarence-customicon  

    Rýchle a bezpečné nakupovanie

    reassuarence-customicon  

    Doprava zadarmo pre všetky objednávky nad 30€

    reassuarence-customicon  

    Vôňa, ktorú ste dostali, nesplnila vaše očakávania? Máte 14 dní na vrátenie

    Vôňa sviežosti

    Francúzsky parfum Molecules 01 je vôňa vhodná pre každého bez rozdielu pohlavia. Drevitá aróma dodáva triedu, eleganciu a úžasné čaro. Ak chcete vyzerať sebavedomo, príťažlivo a vzbudzovať dôveru ostatných, toto je vôňa pre vás! Nenechajte sa poraziť nudou a zaobstarajte si klasický parfém, ktorý okorení každý outfit. Drevité zloženie inšpirovaného parfumu poskytuje úžasný zážitok pre zmysly. Cíťte sa skvele vo vlastnej koži s vôňou Molecules 01. Nasledujte svoje sny a dosiahnite úspech s francúzskym parfumom. Nechajte sa povzniesť silou zmyselnej vône a zavedie vás do raja, ktorý zahreje každú myseľ

    Buďte spozorovaní

    Chcete, aby si vás okolie všimlo? Dokonalým riešením je vôňa parfumu inšpirovaného Molecules 01. Nedostatočnej akceptácie sa obávať nemusíte. Drevitá aróma, ktorú ponúkame, vám pomôže získať v očiach ostatných. Vytvorte lepšiu realitu. Návykové poznámky upútajú pozornosť mnohých ľudí. Silní, nezávislí a úspešní, to sú ľudia, ktorým je určená vôňa francúzskeho parfumu Molecules 01. Pohodlný flakón vám umožní mať svoju obľúbenú arómu vždy po ruke. Ukážte svetu svoje prednosti a zvýšte si sebavedomie a svoju atraktivitu v očiach ostatných.

    Parfém Molecule 01 (UNISEX) môže byť základom pre ďalšie parfumy, čo podľa niektorých názorov predlžuje ich trvácnosť. Parfum môže okolo nás vytvoriť aj auru, ktorú sami nedokážeme vycítiť.

    Vonné poznámky:

    Vrchná nota je ISO E Super.