DOPRAVA ZADARMO OD 30 EUR

    L'amour Classic 684 *

    Inšpirované Escentric - Molecules 01 (UNISEX)
    4,50 €
    Kolekcia
    Verzia
    Veľkosť
    • 20ml 4,50 €
    • 33ml % 6,40 €

    reassuarence-customicon  

    Rýchle a bezpečné nakupovanie

    reassuarence-customicon  

    Doprava zadarmo pre všetky objednávky nad 30€

    reassuarence-customicon  

    Vôňa, ktorú ste dostali, nesplnila vaše očakávania? Máte 14 dní na vrátenie

    „Cíťte sa ako jedinečný klenot!

    Hlboko vo svojom srdci cítiš, že si výnimočný človek. Ocitnete sa v každej situácii a každý deň sa snažíte stať lepšou verziou samého seba. Práve pre takýchto ľudí bol vytvorený parfém L'amour Classic 684, ktorý úspešne zdôrazní prednosti žien aj mužov. Špeciálne chvíle vo vašom živote práve prichádzajú. Poriadne sa na ne pripravte a zdôraznite ich čarovný charakter s parížskymi parfumami, ktoré boli vytvorené z tých najkvalitnejších surovín na trhu. To znamená, že len jeden strek stačí na to, aby nezvyčajná kvetinovo-drevito-pižmová kombinácia tónov vôní zostala s vami mnoho hodín, dokonca aj počas skutočne bláznivej zábavy, ktorá trvá až do úsvitu. Prekvapte s nami seba aj svoju polovičku!

    Viac potešenia

    Každý deň môžete zažiť veľa úžasných situácií, pretože ste sebavedomý človek, ktorý sa nebojí ísť do toho. Preto bude náhrada za Escentric - Molecules 01 (UNISEX) pre vás výbornou voľbou. Ekvivalent značkových parfumov dokonale zvýrazní vaše elegantné štylizácie, kedykoľvek to budete potrebovať. Dovoľte si oveľa viac a zapáľte zmysly svojej polovičky. Nech je táto noc pre vás ideálnou príležitosťou na splnenie vašich túžob a snov. Tento francúzsky nalievaný parfém v podobe flakónu parfému L'amour Classic 684 je tiež tou správnou voľbou ako elegantný darček pre blízkeho alebo blízkeho priateľa!

    Parfém Escentric - Molecule 01 (UNISEX) môže byť základom pre ďalšie parfumy, čo podľa niektorých názorov predlžuje ich trvácnosť. Parfum môže okolo nás vytvoriť aj auru, ktorú sami nedokážeme vycítiť.

    Vonné poznámky:

    Vrchná nota je ISO E Super.