DOPRAVA ZADARMO OD 30 EUR

    FP č. 684 Limitovaná edícia

    Inšpirované Escentric - Molecules 01 (UNISEX)
    7,25 €
    Kolekcia
    Verzia
    Veľkosť
    • 35ml 7,25 €
    • 55ml % 10,20 €
    • 106ml % 12,30 €

    reassuarence-customicon  

    Rýchle a bezpečné nakupovanie

    reassuarence-customicon  

    Doprava zadarmo pre všetky objednávky nad 30€

    reassuarence-customicon  

    Vôňa, ktorú ste dostali, nesplnila vaše očakávania? Máte 14 dní na vrátenie

    „Chtíč a túžby

    V živote si chcete splniť svoje sny a usmievať sa každý deň – byť šťastným človekom je vašou najvyššou prioritou, a preto sa v každej situácii snažíte vidieť pozitívne aspekty. Radi sa vrhnete do bláznivej zábavy, takže vždy dbáte na to, aby ste vyzerali elegantne a zapôsobili na ostatných ľudí. Milujete byť stredobodom pozornosti, preto sú letmé pohľady nekonečné! Zvýraznite tento nádherný stav francúzskym parfumom inšpirovaným univerzálnou vôňou Escentric - Molecules 01 (UNISEX). Parížske parfumy vznikli starostlivým výberom tých najkvalitnejších ingrediencií na trhu, a preto sa vyznačujú neskutočnou výdržou. Ich nádherná drevito-kvetinovo-pižmová kombinácia sa stane vašou obľúbenou voľbou najmä pred dôležitými príležitosťami, kedy chcete efektívne vyčnievať z davu.

    Jedinečná kombinácia vonných tónov

    Ceníte si originalitu a byť sám sebou bez ohľadu na situáciu, a preto sa nikdy ničím nestresujete. Viete, že všetky túžby a sny máte na dosah ruky, takže sa ich snažíte dosiahnuť s veľkým pokojom. Môžete zdôrazniť svoje vlastné prednosti a vrodený šarm s náhradou Escentric - Molecules 01 (UNISEX). Ekvivalent značkových parfumov si ochotne vyberajú ženy aj muži všetkých vekových kategórií. Limitovaná edícia francúzskeho liateho parfumu je tiež perfektnou voľbou ako elegantný darček pre milovanú osobu. Darujte jej jedinečný darček, z ktorého bude mať s nami radosť!"

    Parfém Escentric - Molecule 01 (UNISEX) môže byť základom pre ďalšie parfumy, čo podľa niektorých názorov predlžuje ich trvácnosť. Parfum môže okolo nás vytvoriť aj auru, ktorú sami nedokážeme vycítiť.

     

     

     

     

     

     

     

     

    Vrchná nota je ISO E Super