DOPRAVA ZADARMO OD 30 EUR

    L'amour Classic 408

    Inšpirované Ralph Lauren - POLO DOUBLE BLACK
    4,50 €
    Kolekcia
    Veľkosť
    • 20ml 4,50 €
    • 33ml % 6,40 €

    reassuarence-customicon  

    Rýchle a bezpečné nakupovanie

    reassuarence-customicon  

    Doprava zadarmo pre všetky objednávky nad 30€

    reassuarence-customicon  

    Vôňa, ktorú ste dostali, nesplnila vaše očakávania? Máte 14 dní na vrátenie

    Mužská elegancia a zmyselnosť

    L ' amour Classic 408 je jedinečná vôňa pre mužov, inšpirovaná luxusnými parfumami, ktoré ohromujú svojou intenzitou a hĺbkou. Tieto Parfémy French lane sú dokonalou náhradou za originálny parfum a ponúkajú vynikajúce vonné zloženie, ktoré zdôrazňuje mužnosť, sebadôveru a eleganciu. Parfém l ' amour Classic 408, vytvorený pre moderného muža, kombinuje sviežosť, zmyselnosť a sofistikovanosť, vďaka čomu je ideálny na každodenné aj špeciálne príležitosti.

    Expresívnym otvorom je korenie a mango

    Prvé poznámky, ktoré budete cítiť po aplikácii L ' amour Classic 408, sú dynamická a expresívna kombinácia korenia a manga. Vrchné tóny dodávajú aromatickému zloženiu nádych korenia a ovocnej sviežosti a vytvárajú mimoriadne zaujímavý začiatok. Paprika dodáva vôni charakter a mužskú energiu, zatiaľ čo mango prináša šťavnatú a exotickú sladkosť, ktorá dodáva všetkému trochu ľahkosti. Táto kombinácia robí parfum L ' Amour Classic 408 inšpirovaný okamžitou pozornosťou a vyniká medzi ostatnými vôňami.

    Hĺbka Chuti Je Pražená Kávová Zrna

    L ' amour Classic 408 je založený na bohatej aróme pražených kávových zŕn. Táto srdcová nota dodáva vôni hĺbku a zmyselnosť a prináša teplý, mierne horký odtieň, ktorý dokonale ladí s korením a sladkosťou tónov hlavy. Pražené kávové zrná dodávajú duchu zvláštny charakter a vytvárajú pocit pohodlia a elegancie. Je ideálnou voľbou na večerné prechádzky, keď chcete jemným, ale nápadným spôsobom zdôrazniť svoju mužnosť a eleganciu.

    Trvanlivosť a zmyselnosť-smrekové bobule

    Základom vône L ' amour Classic 408 sú jedľové bobule, ktoré dodávajú zloženiu trvanlivosť a zmyselnosť. Smrekové bobule vnášajú do parfumu lesnú sviežosť a prirodzenú hĺbku a vytvárajú harmonický celok so skoršími tónmi. Vďaka tomuto základu je vôňa nielen intenzívna, ale aj dlhotrvajúca, takže si môžete vychutnať jej jedinečnú arómu po celý deň. L ' amour Classic 408 je inšpirovaný parfum, ktorý kombinuje eleganciu a odolnosť, ideálna voľba pre každého muža, ktorý chce zdôrazniť svoju individualitu.

    Vonné poznámky:

    Vrchné tóny: korenie a mango

    Srdce: pražené kávové zrná

    Základné tóny: jedľové bobule