DOPRAVA ZADARMO OD 30 EUR

    FP č. 408 Limitovaná edícia

    Inšpirované Ralph Lauren - POLO DOUBLE BLACK
    7,25 €
    Kolekcia
    Veľkosť
    • 35ml 7,25 €
    • 55ml % 10,20 €
    • 106ml % 12,30 €

    reassuarence-customicon  

    Rýchle a bezpečné nakupovanie

    reassuarence-customicon  

    Doprava zadarmo pre všetky objednávky nad 30€

    reassuarence-customicon  

    Vôňa, ktorú ste dostali, nesplnila vaše očakávania? Máte 14 dní na vrátenie

    Exkluzívna Vôňa Mužskej Sily

    FP č. 408 Limitovaná edícia je parfum inšpirovaný jedinečnou vôňou, ktorá vyžaruje mužnosť, silu a eleganciu. Tieto Parfémy French Lane sú dokonalým ekvivalentom originálnych parfumov a ponúkajú jedinečné aromatické zloženie, ktoré priťahuje a očaruje. Tieto parfumy určite priťahujú pozornosť mužov, ktorí oceňujú jedinečnosť a individualitu.

    Dynamický punč-korenie a mango

    Prvý dojem z otvorenia FP 408 je vzrušujúca kombinácia poznámok hlavy, ktorá vytvára dynamický a intenzívny rytmus. Voňavé korenie dodáva parfému ostrosť a jasnosť, dodáva mu charakter a silu. Mango zase vnáša do kompozície šťavnatý a tropický odtieň, ktorý vibruje energiou a sviežosťou. Táto jedinečná kombinácia robí z FP č. 408 Limitovaná edícia ideálnu voľbu pre mužov, ktorí hľadajú originálne a vzrušujúce vône.

    Srdcom Mužskej Zmyselnosti Sú Pražené Kávové Zrná

    FP 408 je založený na intenzívnej srdcovej note, ktorá dodáva parfumu hĺbku a mužnosť. Pražené kávové zrná sú vôňou, ktorá je spojená so silou, odhodlaním a zmyselnosťou. Vďaka svojej výraznej a intenzívnej vôni srdce týchto parfumov bije rýchlejšie a dodáva im charakter a jedinečnosť. Toto je poznámka, ktorá odlišuje FP č. 408 Limitovaná edícia od ostatných, čo ich robí nezabudnuteľnými pre každého človeka.

    Lákavá Základňa-Smrekové Bobule

    Základom FP 408 sú základné tóny, ktoré dodávajú duchu trvanlivosť a hĺbku. Jedľové bobule sú vôňou, ktorá do kompozície vnáša jemnosť a jemnosť a vyrovnáva intenzitu tónov hlavy a srdca. Ich sladká ovocná vôňa obklopuje nositeľa príjemným a zvodným dotykom a zostáva s ním celý deň. Táto kombinácia robí z FP 408 parfum vhodný pre každú príležitosť, od každodenných stretnutí až po jedinečné večerné prechádzky.

    Vonné poznámky:

    Vrchné tóny: korenie a mango

    Srdce: pražené kávové zrná

    Základné tóny: jedľové bobule.