DOPRAVA ZADARMO OD 30 EUR

    L'amour Prémium 408

    Inšpirované Ralph Lauren - POLO DOUBLE BLACK
    6,80 €
    Kolekcia
    Veľkosť
    • 33ml 6,80 €

    reassuarence-customicon  

    Rýchle a bezpečné nakupovanie

    reassuarence-customicon  

    Doprava zadarmo pre všetky objednávky nad 30€

    reassuarence-customicon  

    Vôňa, ktorú ste dostali, nesplnila vaše očakávania? Máte 14 dní na vrátenie

    Elegancia a mužská sila

    L'amour Premium 408 je jedinečný parfum inšpirovaný klasickou vôňou, ktorá vyžaruje mužnosť, eleganciu a sofistikovaný štýl. Tieto parfumy French lane sú dokonalou náhradou za originálne parfumy a ponúkajú jedinečné aromatické zloženie, ktoré vyniká svojou intenzitou a zmyselnosťou.

    Intenzívna harmónia-korenie a mango

    Prvý dojem z otvorenia L'amour  Premium 408 je intenzívna kombinácia poznámok hlavy, ktorá vytvára harmonickú a stimulujúcu kompozíciu. Voňavé korenie dodáva parfumu ostrosť a jasnosť a šťavnaté mango im dodáva sviežosť a tropický odtieň. Táto kombinácia poznámok hlavy vytvára nezabudnuteľnú vôňu, ktorá priťahuje pozornosť a zdôrazňuje individuálny štýl nositeľa.

    Zmyselná hĺbka-pražené kávové zrná

    L'amour Premium 408 je založený na zmyselnej a intenzívnej srdcovej note, ktorá dodáva duchu hĺbku a mužnosť. Pražené kávové zrná sú vôňou, ktorá je spojená so silou, odhodlaním a zmyselnosťou. Ich výrazná vôňa obklopuje nositeľa a dodáva mu sebadôveru a jedinečnosť. Toto je poznámka, ktorá tieto parfumy odlišuje a robí ich nezabudnuteľnými pre každého muža.

    Jemnosť a elegancia-smrekové bobule

    Základom L'amour  Premium 408 sú základné tóny, ktoré dodávajú parfému trvanlivosť a eleganciu. Jedľové bobule sú vôňou, ktorá do kompozície vnáša jemnosť a jemnosť a vyrovnáva intenzitu tónov hlavy a srdca. Ich sladká ovocná vôňa obklopuje nositeľa príjemným a zvodným dotykom a zostáva s ním celý deň. Táto kombinácia robí z L'amour Premium 408 parfum vhodný na každú príležitosť, od každodenných stretnutí až po jedinečné večerné prechádzky.

    Vonné poznámky:

    Vrchné tóny: korenie a mango

    Srdce: pražené kávové zrná

    Základné tóny: jedľové bobule.