DOPRAVA ZADARMO OD 30 EUR

    L'amour Classic 586

    Inšpirované Bottega Veneta - Knot Eau Absolue
    6,40 €
    Kolekcia
    Veľkosť
    • 33ml 6,40 €

    reassuarence-customicon  

    Rýchle a bezpečné nakupovanie

    reassuarence-customicon  

    Doprava zadarmo pre všetky objednávky nad 30€

    reassuarence-customicon  

    Vôňa, ktorú ste dostali, nesplnila vaše očakávania? Máte 14 dní na vrátenie

    Elegancia a sofistikovanosť

    L ' amour Classic 586 je parfum vytvorený pre ženy, ktoré oceňujú eleganciu a sofistikovanosť. Tieto parfumy French lane, inšpirované vôňou jedného z najluxusnejších a najuznávanejších parfumov na svete, ponúkajú vynikajúcu náhradu za originálny parfum pri zachovaní jedinečného charakteru a jedinečnosti.

    Jemné otváranie a kvetinové srdce

    L ' amour Classic 586 sa otvára jemným a jemným akordom heliotropu a neroli. Heliotrope vnáša do kompozície sladkú kvetinovú vôňu, ktorá je ľahká aj zmyselná. Neroli dodáva sviežosť a ľahkosť a prináša citrusovú nôtu, ktorá osviežuje a stimuluje zmysly. Toto je perfektný úvod do vône, ktorá vás povzbudí k ďalšiemu skúmaniu jej hĺbky. Základom parfumu dominuje jazmín a levanduľa, ktoré vytvárajú zmyselnú a elegantnú kompozíciu. Jazmín, známy svojou intenzívnou kvetinovou vôňou, dodáva duchu hĺbku a bohatosť. Toto je poznámka, ktorá symbolizuje čistotu a nehu, ale zároveň má mimoriadnu silu príťažlivosti. Levanduľa zase dodáva kompozícii bylinné tóny, ktoré harmonizujú s jazmínom a vytvárajú dokonalú rovnováhu sviežosti a kvetinového bohatstva.

    Hlboké a zmyselné dokončiť

    Základom L ' amour Classic 586 je kombinácia myrhy a opoponaxu, ktoré dodávajú vôni trvanlivosť a hĺbku. Myrha, známa svojimi balzamikovými živicovými vlastnosťami, prináša do kompozície tóny tepla a zmyselnosti. Je to zložka, ktorá dodáva duchu výraznosť a charakter. Opoponax zase dodáva pikantné a sladké tóny, ktoré obohacujú základňu a robia vôňu ešte zložitejšou a zaujímavejšou.

    Vonné poznámky:

    Hlavné tóny: heliotrop a Naroli

    Srdce: jazmín a levanduľa

    Základné poznámky: myrha a opoponax