DOPRAVA ZADARMO OD 30 EUR

    L'amour Prémium 586

    Inšpirované Bottega Veneta - Knot Eau Absolue
    6,80 €
    Kolekcia
    Veľkosť
    • 33ml 6,80 €

    reassuarence-customicon  

    Rýchle a bezpečné nakupovanie

    reassuarence-customicon  

    Doprava zadarmo pre všetky objednávky nad 30€

    reassuarence-customicon  

    Vôňa, ktorú ste dostali, nesplnila vaše očakávania? Máte 14 dní na vrátenie

    Elegancia uzavretá vo fľaši: L ' amour Premium 586

    L ' amour Premium 586 je jedinečná ponuka pre tých, ktorí hľadajú luxusné vône inšpirované klasickými parfumami. Tieto Parfémy French lane sú dokonalou náhradou za originálny parfém a ponúkajú jedinečnú kombináciu kvetinových a balzamikových tónov, ktoré vás prenesú do sveta elegancie a sofistikovanosti.

    Komplexné vrchné poznámky: heliotrop a neroli

    Objav l ' amour Premium 586 je zmyselná kombinácia heliotropu a neroli, ktorá dodáva vôni jedinečnú sviežosť a nežnosť. Heliotrop, známy svojou práškovou vanilkovou arómou, prináša jemnú sladkosť, ktorá dokonale harmonizuje s kvetinovým odtieňom neroli. Neroli, získané z horkých oranžových kvetov, dodáva kompozícii ľahkosť a sviežosť, vďaka čomu je vôňa obzvlášť atraktívna a rafinovaná. Práve tieto poznámky robia z L ' Amour Premium 586 vynikajúcu náhradu za originálny parfum a ponúkajú jedinečný zážitok od prvého okamihu.

    Zmyselné srdce a hlboký základ

    V srdci L ' amour Premium 586 nájdeme harmonickú kombináciu jazmínu a levandule, ktorá dodáva vôňu elegancie a hĺbky. Jazmín, cenený pre svoje intenzívne kvetinové tóny, dodáva kompozícii zmyselný charakter. Levanduľa so svojím sviežim, voňavým profilom prináša prvok pokoja a relaxácie. Základ vône zase tvoria teplé a balzamikové tóny myrhy a opoponaxu. Myrha, známa svojou bohatou živicovou arómou, dodáva zloženiu hĺbku a trvanlivosť, zatiaľ čo opoponax prináša mierne sladký balzamikový odtieň. Spoločne vytvárajú dlhotrvajúci povrch, ktorý vydrží na pokožke niekoľko hodín a poskytuje trvalo luxusný zážitok.

    Vonné poznámky:

    Hlavné tóny: heliotrop a Naroli

    Srdce: jazmín a levanduľa

    Základné poznámky: myrha a opoponax