DOPRAVA ZADARMO OD 30 EUR

    FP č. 586 Limitovaná edícia

    Inšpirované Bottega Veneta - Knot Eau Absolue
    7,25 €
    Kolekcia
    Veľkosť
    • 35ml 7,25 €
    • 55ml % 10,20 €
    • 106ml % 12,30 €

    reassuarence-customicon  

    Rýchle a bezpečné nakupovanie

    reassuarence-customicon  

    Doprava zadarmo pre všetky objednávky nad 30€

    reassuarence-customicon  

    Vôňa, ktorú ste dostali, nesplnila vaše očakávania? Máte 14 dní na vrátenie

    Elegancia vo fľaši

    FP 586 je vôňa, ktorá vyžaruje eleganciu a sofistikovanosť, inšpirovaná jednou z najznámejších vôní od Bottega Veneta. Jedná sa o parfumy French lane, ktoré ponúkajú luxusnú vôňu za prijateľnú cenu. Jeho skladba bola starostlivo vybraná tak, aby vytvorila jedinečnú esenciu, ktorá bude skvelým doplnkom každej príležitosti.

    Aromatická harmónia: heliotrop a jazmín

    Najvyššie tóny FP 586 začínajú kombináciou heliotropu a neroli, čím vytvárajú harmonickú a jemnú auru. Heliotrop, známy svojou sladkou mandľovou arómou, sa spája so šťavnatou arómou neroli a vytvára voňavú symfóniu, ktorá kvitne na pokožke. Táto kombinácia vôní vyvoláva pocit pokoja a radosti, ideálny pre každú príležitosť.

    Kvetinová jemnosť: jazmín a levanduľa

    FP 586 je založený na tónoch jazmínu a levandule, ktoré dodávajú kompozícii jemnosť a jemnosť. Jazmín, známy svojou intenzívnou a zmyselnou vôňou, sa kombinuje s levanduľou a vytvára kvetinovú kyticu s hlbokým a relaxačným pocitom. Je to voňavá zmes, ktorá obklopuje nositeľa jemnou a elegantnou aurou, vďaka ktorej je každý deň výnimočný.

    Exkluzívna Záverečná Poznámka

    Základňa FP 586 je zmyselnou kombináciou myrhy a opoponaxu, ktorá dodáva vôni hĺbku a trvanlivosť. Myrha, známa svojou bohatou korenistou arómou, je kombinovaná s opoponaxom a vytvára jedinečnú a elegantnú záverečnú poznámku. Je to voňavá esencia luxusu a sofistikovanosti, ktorá zostáva na pokožke niekoľko hodín po aplikácii a obklopuje nositeľa intenzívnou a zmyselnou vôňou.

    Vonné poznámky:

    Hlavné tóny: heliotrop a Naroli

    Srdce: jazmín a levanduľa

    Základné poznámky: myrha a opoponax