DOPRAVA ZADARMO OD 30 EUR

    FP č. 150 Limitovaná edícia

    Inšpirované Armani - My Way Floral
    7,25 €
    Kolekcia
    Veľkosť
    • 35ml 7,25 €
    • 55ml % 10,20 €
    • 106ml % 12,30 €

    reassuarence-customicon  

    Rýchle a bezpečné nakupovanie

    reassuarence-customicon  

    Doprava zadarmo pre všetky objednávky nad 30€

    reassuarence-customicon  

    Vôňa, ktorú ste dostali, nesplnila vaše očakávania? Máte 14 dní na vrátenie

    French Parfume No. 150 Limited Edition inšpirovaný Armanim - My Way Floral je jedinečná a luxusná vôňa, ktorá vznikla v spolupráci s renomovaným módnym domom Armani. Táto vôňa je kreatívnou kombináciou kvetinových a drevitých tónov, ktoré spolu vytvárajú harmonickú kompozíciu. Hlavným motívom vône sú kvetinové tóny, ktoré jej dodávajú jemnosť, ženskosť a romantiku. Môžete cítiť jemné tóny lupeňov ruží, jazmínu a bielych kvetov, ktoré vytvárajú krásnu vôňu.

    Okrem toho majú tieto parfumy drevité tóny, ktoré im dodávajú hĺbku a eleganciu. Drevité tóny, ako napríklad biele pižmo, dodávajú vôni trvácnosť a pevný základ. Táto kombinácia kvetinových a drevitých tónov robí parfum sviežim a zmyselným.



    Ak ste milovníčkou kvetinových vôní a hľadáte niečo jedinečné a luxusné, francúzsky parfém No. 150 Limited Edition inšpirovaný Armanim - My Way Floral môže byť tou správnou voľbou. Ich jedinečné zloženie vôní a krásne balenie z nich robí vítaný doplnok do vašej zbierky parfumov a skvelú voľbu pre špeciálne príležitosti.



    Vonné poznámky:

    Hlava: horký pomarančový olej (petit zrno), pomarančový kvet, zelená mandarínka

    Srdce: Neroli, tuberóza

    Základ: madagaskarská vanilka, biele pižmo