DOPRAVA ZADARMO OD 30 EUR

    L'amour Prémium 682

    Inšpirované Calvin Klein - Euphoria Gold
    6,80 €
    Kolekcia
    Veľkosť
    • 33ml 6,80 €

    reassuarence-customicon  

    Rýchle a bezpečné nakupovanie

    reassuarence-customicon  

    Doprava zadarmo pre všetky objednávky nad 30€

    reassuarence-customicon  

    Vôňa, ktorú ste dostali, nesplnila vaše očakávania? Máte 14 dní na vrátenie

    Luxus a exotika v každom dotyku

    L ' amour Premium 682 je dokonalá verzia vône inšpirovaná ikonickým Calvin Klein-Euphoria Gold, ktorá stelesňuje eleganciu, sofistikovanosť a zmyselnosť. Prvý akord vône sa otvára jasnou a energickou kombináciou šťavnatej mandarínky, exotického kumquatu a sladkej marhule. Tieto poznámky dodávajú sviežosť, napĺňajú náladu veselosťou a neopatrnosťou.

    Srdce vône obsahuje jemnejšie a sladšie odtiene medu, jemnej gardénie a narcisu. Spoločne vytvárajú harmonickú kvetinovú kyticu, ktorá sa otvára na pokožke v jemných a obklopujúcich vlnách. Na konci kompozície sú hlboké a teplé tóny pačuli, santalového dreva a pižma, ktoré dodávajú vôni trvanlivosť a jedinečnú luxusnú hĺbku.

    Vôňa pre ženy, ktoré ocenia sofistikovanosť

    L ' amour Premium 682 je vynikajúci parfum vhodný pre špeciálne chvíle a slávnostné udalosti. Elegantný 33 ml flakón si môžete vziať so sebou, čo vám umožní vychutnať si túto exkluzívnu vôňu kdekoľvek. Ideálna pre ženy, ktoré radi priťahujú pozornosť, táto vôňa zdôrazní vašu zmyselnosť a zanechá trvalú, nezabudnuteľnú stopu v pamäti ostatných.


    Vonné poznámky:

    Vrchné tóny: mandarínka, kumquat a marhuľa

    Srdce: med, gardénia a narcis

    Základné tóny: pačuli, santalové drevo a pižmo