DOPRAVA ZADARMO OD 30 EUR

    L'amour Prémium 89

    Inšpirované Versace - Vanitas
    6,80 €
    Kolekcia
    Veľkosť
    • 33ml 6,80 €

    reassuarence-customicon  

    Rýchle a bezpečné nakupovanie

    reassuarence-customicon  

    Doprava zadarmo pre všetky objednávky nad 30€

    reassuarence-customicon  

    Vôňa, ktorú ste dostali, nesplnila vaše očakávania? Máte 14 dní na vrátenie

    Nový Rozmer Elegancie

    L ' amour Premium 89 je jedinečný parfum inšpirovaný ikonickou vôňou, ktorá vás zavedie do sveta luxusu a sofistikovanosti. Tieto parfumy French lane sú vynikajúcou náhradou pre ľudí, ktorí si chcú vychutnať vysokú kvalitu bez obetovania originality a elegancie. Ponorte sa do neobvyklého aromatického zloženia, ktoré vás zahalí svojím šarmom a zanechá nezmazateľný dojem na dlhú dobu.

    Sviežosť a zmyselnosť poznámok hlavy

    Prvé poznámky L ' Amour Premium 89 sú explóziou sviežosti, ktorá je daná osviežujúcou Limou. Tento začiatok je ako slnečný lúč v letné ráno-energický a radostný. Lima vnáša do vône ľahkosť a mierne kyslý charakter, ktorý nás dokonale pripravuje na ďalšie, zložitejšie akordy. Práve táto hlavná poznámka robí L ' Amour Premium 89 tak nezabudnuteľným od prvého kontaktu.

    Kvetinové Srdce Plné Nehy

    Srdce vône L ' Amour Premium 89 je skutočnou podstatou kvetinovej sofistikovanosti. Frézia a Tahitská gardénia vytvárajú zmyselnú a zvodnú zmes, ktorá vyžaruje ženskosť a eleganciu. Frézia vnáša do kompozície jemnosť, ľahkosť a sviežosť, zatiaľ čo Tahitská gardénia dodáva exotiku a hĺbku. Spolu tvoria harmonický celok, ktorý fascinuje svojou jednoduchosťou a krásou.

    Hĺbka a trvanlivosť základných poznámok

    Na konci tejto voňavej cesty nám L ' Amour Premium 89 predstavuje svoje hlboké a trvalé základné tóny. Fazuľa Virginia cedar a tonka vytvárajú pevnú, ale zároveň útulnú základňu, ktorá obklopuje majiteľa teplom a eleganciou. Céder prináša drevitý, mierne korenistý charakter, ktorý sa perfektne hodí k jemným krémovým fazuľkám tonka. Práve tieto základné tóny spôsobujú, že vôňa pretrváva na pokožke dlhé hodiny a zanecháva nezmazateľný dojem. L ' amour Premium 89 nie je len vôňa, ale skutočné dielo parfumérskeho umenia. Každá nota bola starostlivo vybraná tak, aby vytvorila harmonickú kompozíciu, ktorá osloví aj tie najnáročnejšie nosy. Jedná sa o inšpirované parfumy, ktoré potešia svojou kvalitou a trvanlivosťou. Vďaka nim si môžete vychutnať luxusnú vôňu bez obetovania originality a individuality.

    Vonné poznámky:

    Vrchné tóny: limetka

    Srdce: frézia a tahitská gardénia

    Základ: céder Virginia a fazuľa tonka