DOPRAVA ZADARMO OD 30 EUR

    L'amour Prémium 99

    Inšpirované Calvin Klein - Everyone 2022 Edp
    6,80 €
    Kolekcia
    Veľkosť
    • 33ml 6,80 €

    reassuarence-customicon  

    Rýchle a bezpečné nakupovanie

    reassuarence-customicon  

    Doprava zadarmo pre všetky objednávky nad 30€

    reassuarence-customicon  

    Vôňa, ktorú ste dostali, nesplnila vaše očakávania? Máte 14 dní na vrátenie

    Sviežosť a elegancia v každej kvapke

    L'amour Premium 99 je jedinečný inšpirovaný parfum, ktorý prináša novú kvalitu na trh s náhradnými parfumami. Vytvorené pre ľudí, ktorí oceňujú luxus a jedinečnú vôňu, tieto francúzske parfumy Lane kombinujú vysoko kvalitné ingrediencie a poskytujú jedinečný zážitok. Každý akord vône l ' amour Premium 99 je starostlivo zostavený pre odolnosť a intenzitu, ktorá zodpovedá aj tým najnáročnejším vkusom.

    Energický začiatok s nádychom oranžovej

    Prvý dojem, že listy L'amour Premium 99  sú energetickou sviežosťou pomaranča. Táto hlavová nota vnáša do voňavej kompozície citrusový vánok, ktorý dodáva energiu a stimuluje zmysly. Vôňa pomaranča je ľahká, ale intenzívna, vďaka čomu je vôňa ideálnym spoločníkom na deň, dodáva optimizmus a radosť. Oranžová otvára kompozíciu a prináša osviežujúcu a elegantnú poznámku. L'amour Premium 99 je založený na aromatickom čiernom čaji, ktorý prináša hĺbku a sofistikovanosť. Čierny čaj dodáva aróme teplo a zložitosť a vytvára harmonickú zmes s citrusovým otvorom. Tento srdcový akord robí parfum zmyselnejším a jemnejším, dokonale vyvažuje sviežosť a eleganciu.

    Hĺbka a trvanlivosť haitského vetiveru

    Základom vône L'amour Premium 99  je Haitský vetiver, ktorý dodáva zloženiu zemitý a odolný. Táto základná nota poskytuje dlhú a zmyselnú pachuť, ktorá zostáva na pokožke po celý deň. Haitský vetiver je cenený pre svoje jedinečné vlastnosti, ktoré dodávajú parfému luxusný charakter a hĺbku. Vďaka nej získava l ' amour Premium 99 výnimočnú odolnosť, vďaka čomu je vôňa ideálna pre každú príležitosť, či už ide o každodenný alebo jedinečný outlet. L ' amour Premium 99 je parfumový ekvivalent, ktorý nielen zodpovedá jeho originálu, ale prináša aj jedinečné prvky, ktoré z neho robia nepostrádateľný prvok každodennej parfumérie. Jedná sa o parfum pre inšpiráciu, ktorý zdôrazňuje individualitu a štýl a ponúka luxusnú vôňu.

    Vonné poznámky:

    Vrchné tóny: oranžová

    Srdce: čierny čaj

    Základné poznámky: haitský vetiver