DOPRAVA ZADARMO OD 30 EUR

    L'amour Prémium 147

    Inšpirované Cerruti - 1881
    6,80 €
    Kolekcia
    Veľkosť
    • 33ml 6,80 €

    reassuarence-customicon  

    Rýchle a bezpečné nakupovanie

    reassuarence-customicon  

    Doprava zadarmo pre všetky objednávky nad 30€

    reassuarence-customicon  

    Vôňa, ktorú ste dostali, nesplnila vaše očakávania? Máte 14 dní na vrátenie

    Mať šťastie

    Využite príležitosť a zaobstarajte si nádhernú vôňu kvetinového parfumu Cerruti - 1881. Rozveselte svoj život s nami. Zloženie pozostáva z nádherných, hodnotných ingrediencií ako sú: frézia, fialka, kosatec, ruža, mimóza, jazmín, bergamot, konvalinka, koriander, tuberóza, kosatec, harmanček, galbanum, jazmín, pomarančový kvet, brazílsky ružové drevo, narcis, pižmo, vanilka, céder, ambra, santalové drevo. Už od úvodných tónov vône neodoláte novej závislosti. Vzhľad luxusného flakónu parfumu odráža čistého elegantného ducha francúzskych parfumov. Predstavuje stelesnenie slobodnej a sebavedomej ženy, ktorá hľadá nové vnemy a nič ju nezastaví.

    Nechajte sa zlákať svojimi túžbami

      Vôňa parfumu Cerruti - 1881 robí radosť ženám po celom svete. Inšpirované parfumy si získali svoju obľubu vďaka svojej úžasnej účinnosti. Tento úžasný mix z vás spraví oveľa príťažlivejšiu ženu, muži sa na vás začnú pozerať úplne inak. Celok vytvára úžasnú, veľmi ženskú vôňu, do ktorej je blázon každý muž. Toto je jedinečná zmes, ktorá z vás urobí ženu sebavedomú, príťažlivejšiu a slobodnú. Potvrdzujú to názory našich klientov. Tento senzačný recept ovplyvňuje podvedomie, myseľ a náladu a vytvára atmosféru, ktorá prispieva k pozitívnej energii.

    Vonné poznámky:

    Vrchné tóny: mimóza, kosatec, fialka, frézia, jazmín, konvalinka, bergamot a ruža

    Srdce: koriander, tuberóza, kosatec, harmanček, galbanum, jazmín, brazílske ružové drevo, pomarančový kvet, pelargónie a narcis

    Základné tóny: santalové drevo, ambra, pižmo, vanilka a céder