DOPRAVA ZADARMO OD 30 EUR

    L'amour Classic 147

    Inšpirované Cerruti - 1881
    6,40 €
    Kolekcia
    Veľkosť
    • 33ml 6,40 €

    reassuarence-customicon  

    Rýchle a bezpečné nakupovanie

    reassuarence-customicon  

    Doprava zadarmo pre všetky objednávky nad 30€

    reassuarence-customicon  

    Vôňa, ktorú ste dostali, nesplnila vaše očakávania? Máte 14 dní na vrátenie

    Rafinovaná chuť

    Ste žena s neuveriteľným zmyslom pre eleganciu a radi zastrašujete ostatných svojou prítomnosťou. Milujete byť v centre pozornosti a každý moment strávený s najbližšími priateľmi je pre vás výnimočný. Presvedčte sa, že okolo vás nemôže ľahostajne prejsť žiadny muž s naším parfémom L'amour Classic 147 inšpirovaným vôňou Cerruti - 1881. Tento francúzsky parfém je na trhu ikonou neuveriteľnej trvácnosti, stačí len jeden strek, aby táto kvetinová kompozícia zostať na pokožke mnoho hodín. Vyberte si tieto parížske parfumy a podmante si srdcia každého s úsmevom na tvári!

    Romantický vzhľad

    Tá chvíľa práve nastala... Tvoje oči sa stretli. V srdci ste cítili nával nadšených emócií, takže už viete, že táto noc sa pre vás oboch stane nezabudnuteľným dobrodružstvom. Zaistite si víťazstvo a splnenie intenzívnych túžob s našou náhradou Cerruti - 1881. Ekvivalent značkových parfumov sa verne stotožňuje s ich charakterom, a preto si ho horlivo vyberajú ženy všetkých vekových kategórií, ktoré chcú zdôrazniť svoju osobnosť. Tento francúzsky liaty parfum L'amour Classic je tiež skvelým nápadom na darček pre blízkeho priateľa!

    Vonné poznámky:

    Vrchné tóny: mimóza, kosatec, fialka, frézia, jazmín, konvalinka, bergamot a ruža

    Srdce: koriander, tuberóza, kosatec, harmanček, galbanum, jazmín, brazílske ružové drevo, pomarančový kvet, pelargónie a narcis

    Základné tóny: santalové drevo, ambra, pižmo, vanilka a céder