DOPRAVA ZADARMO OD 30 EUR

    L'amour Classic 747

    Inšpirované Tom Ford - Bitter Peach (UNISEX)
    5,50 €
    Kolekcia
    Verzia
    Veľkosť
    • 20ml 5,50 €
    • 33ml % 7,50 €

    reassuarence-customicon  

    Rýchle a bezpečné nakupovanie

    reassuarence-customicon  

    Doprava zadarmo pre všetky objednávky nad 30€

    reassuarence-customicon  

    Vôňa, ktorú ste dostali, nesplnila vaše očakávania? Máte 14 dní na vrátenie

    „Pocta modernej originalite

    Nikdy nenasleduješ dav. Viete, že váš život je vaša voľba. Bez ohľadu na situáciu veríte vo svoje vlastné schopnosti. Každý deň sa stávate ešte lepšou verziou samého seba. Milujete byť stredobodom pozornosti a v iné dni vám postačí tráviť čas len so svojou milovanou osobou. Zvýraznite každý z týchto momentov s L'amour Classic 747, inšpirovaný Tom Ford Bitter Peach (UNISEX). Táto atraktívna orientálno-vanilková kompozícia vonných nôt sa úspešne stane vašou obľúbenou voľbou na každodenné nosenie, ale aj pri významných príležitostiach. Tieto parížske parfumy určite splnia najdivokejšie očakávania vaše aj vašej polovičky, pretože sa vyznačujú neskutočnou výdržou. Stavte na kvalitu a vyberte si svoje šťastie – pri prvej možnej príležitosti sa za to určite poďakujete.

    Čas na radosť

    Prišli prázdniny. Čas, na ktorý ste čakali alebo čakali. Začnete si opäť plniť túžby a vytvárať spomienky s blízkymi priateľmi. Dobijete energiu a potom sa vrátite s ešte väčším nadšením realizovať svoje plány. Vylepšite tento efekt pomocou Tom Ford Bitter Peach (UNISEX). Ekvivalent značkových parfumov sa verne stotožňuje s ich orientálno-vanilkovým charakterom, vďaka čomu má široký okruh verných fanúšikov po celom svete. Siahnite po nej práve teraz za rozumnú cenu a pridajte sa k ich skupine. Tento nalievaný parfém v podobe flakónu parfému L'amour Classic je osvedčenou voľbou aj ako darček pre milovanú osobu!

    Vonné poznámky:

    Vrchné tóny: broskyňa, krvavý pomaranč, kardamón a heliotrop

    Srdce: rum, koňak, davana a jazmín

    Základ: list indonézskeho pačuli, vanilka, santalové drevo, fazuľa tonka, kašmírové drevo, benzoín, styrax, labdanum a vetiver