DOPRAVA ZADARMO OD 30 EUR

    L'amour Prémium 747

    Inšpirované Tom Ford - Bitter Peach (UNISEX)
    7,90 €
    Kolekcia
    Verzia
    Veľkosť
    • 33ml 7,90 €

    reassuarence-customicon  

    Rýchle a bezpečné nakupovanie

    reassuarence-customicon  

    Doprava zadarmo pre všetky objednávky nad 30€

    reassuarence-customicon  

    Vôňa, ktorú ste dostali, nesplnila vaše očakávania? Máte 14 dní na vrátenie

    "Nezabudnuteľný človek

    Milujete vyčnievať z davu, a tak už za pár chvíľ môžete zdôrazniť svoje vlastné prednosti, aby ste pocítili, ako príjemný pocit nekonečného sebavedomia zahaľuje celé vaše telo. Teraz môžete tento jedinečný stav precítiť ešte intenzívnejšie za predpokladu, že máte po ruke elegantný parfum L'amour Premium s číslom 747, ktorý bol inšpirovaný jedinečnou vôňou Toma Forda Bitter Peach (UNISEX). Táto nezvyčajná orientálno-vanilková kombinácia úspešne splní vaše aj najdivokejšie očakávania vašej polovičky. To všetko vás poteší ešte viac, takže pri špeciálnych príležitostiach si vás bude môcť zapamätať veľa ľudí. Buďte stredobodom pozornosti a nikdy nezíďte z cesty – to vám pripomenie tento parížsky parfém. Táto vôňa zaujme aj svojou trvácnosťou.

    chceš to!

    Nasledujte svoje srdce – len ono skutočne vie, čo z vás môže urobiť skutočného šťastného človeka. Chce to veľa odvahy a sebavedomia. Našťastie teraz môžete splniť tieto požiadavky s náhradou Tom Ford Bitter Peach (UNISEX). Ekvivalent značkových parfumov sa verne stotožňuje s ich orientálno-vanilkovým charakterom, vďaka čomu má široký okruh verných fanúšikov po celom svete. Pridajte sa k ich skupine a presvedčte sa sami, akú moc majú. Okrem toho by sme radi spomenuli, že tento odlievaný parfém v podobe flakónu parfému je osvedčenou voľbou aj ako elegantný darček pre blízkeho alebo blízkeho priateľa!

    Vonné poznámky:

    Vrchné tóny: broskyňa, krvavý pomaranč, kardamón a heliotrop

    Srdce: rum, koňak, davana a jazmín

    Základ: list indonézskeho pačuli, vanilka, santalové drevo, fazuľa tonka, kašmírové drevo, benzoín, styrax, labdanum a vetiver