DOPRAVA ZADARMO OD 30 EUR

    FP č. 758 Limitovaná edícia

    Inšpirované Chloé - Naturelle EDP
    7,25 €
    Kolekcia
    Veľkosť
    • 35ml 7,25 €
    • 55ml % 10,20 €
    • 106ml % 12,30 €

    reassuarence-customicon  

    Rýchle a bezpečné nakupovanie

    reassuarence-customicon  

    Doprava zadarmo pre všetky objednávky nad 30€

    reassuarence-customicon  

    Vôňa, ktorú ste dostali, nesplnila vaše očakávania? Máte 14 dní na vrátenie

    Luxusná elegancia vo vesmíre Vôní: limitovaná edícia FP 758

    Limitovaná edícia FP 758 je kvintesenciou luxusu a elegancie vo svete parfumérie. Tieto Parfémy French lane, inšpirované jednou z najznámejších vôní, ponúkajú jedinečnú vôňu, ktorá zdôrazňuje jedinečnosť každej ženy. Vyvážené zloženie aromatických tónov vytvára harmonickú melódiu, ktorá priťahuje a očaruje zmysly. Sú to Parfumy pre inšpiráciu, ktoré ponúkajú nielen jedinečnú vôňu, ale aj nezabudnuteľný zážitok.

    Sviežosť a jemnosť v jednej fľaši

    Začiatok aromatickej cesty s FP 758 je explóziou sviežosti a energetickým nábojom vitamínov z citrónov a čiernych ríbezlí. Tieto šťavnaté plody otvárajú parfum výnimočne osviežujúcim spôsobom a priťahujú pozornosť svojou výraznou arómou. Citrón dodáva náznak citrusovej šťavnatosti a čierne ríbezle dodáva vôni jemnú sladkosť a jemnosť. FP 758 je založený na jedinečnej harmónii ružových tónov a neroli. Ruža, symbol ženskosti a romantizmu, obklopuje pokožku jemnou kvetinovou vôňou a dodáva tóny elegancie a ženskosti. Neroli, získané z horkých oranžových kvetov, obohacuje kompozíciu o tóny jemnej sladkosti a sviežosti a vytvára voňavú kyticu, ktorá zvádza a očaruje.

    Databáza, ktorá zostáva v pamäti

    V základni FP 758 sa ponorte do hlbokých tónov mimózy a cédru, ktoré dodávajú duchu trvanlivosť a charakter. Mimosa, ktorá má mierne sladkú a kvetinovú arómu, dodáva kompozícii jemnosť a eleganciu, zdôrazňujúc ženskú jemnosť vône. Céder so svojou intenzívnou drevitou arómou dodáva parfumu výraznosť a mužnosť a vytvára dokonalú harmóniu s kvetinovými srdcovými tónmi.


    Aromatické poznámky:

    Vrchné tóny sú citrón a čierne ríbezle;

    Srdcové tóny sú ruže a neroli;

    Základné tóny sú mimóza a céder.