DOPRAVA ZADARMO OD 30 EUR

    FP č. 269 Limitovaná edícia

    Inšpirované Parfums de Marly - Althair
    8,90 €
    Kolekcia
    Veľkosť
    • 35ml 8,90 €
    • 55ml % 11,90 €
    • 106ml % 13,40 €

    reassuarence-customicon  

    Rýchle a bezpečné nakupovanie

    reassuarence-customicon  

    Doprava zadarmo pre všetky objednávky nad 30€

    reassuarence-customicon  

    Vôňa, ktorú ste dostali, nesplnila vaše očakávania? Máte 14 dní na vrátenie

    Neprekonateľná vôňa na jesenné a zimné večery

    FP č. 269 Limitovaná edícia je parfum vytvorený pre skutočných znalcov luxusu a sofistikovanosti. Táto vôňa je ideálna pre chladné jesenné a zimné večery, keď sa snažíte zdôrazniť svoju eleganciu a jedinečný štýl. Vrchné tóny škorice, kardamónu, pomarančového kvetu a bergamotu vytvárajú jedinečné intro, ktoré okamžite zaujme a fascinuje. Táto kombinácia korenistých a sviežich tónov dodáva vôni energiu a hĺbku, odrážajúcu silu a sebadôveru.


    Vynikajúci luxus v každej kvapke


    Srdce vône sa otvára teplými a zmyselnými tónmi vanilkového bourbonu a živice Elemi, ktoré jej dodávajú sladkú sofistikovanosť a tajomstvo. Zloženie dotvárajú základné tóny pralinky, pižma, ambroxanu a guajakového dreva, ktoré vytvárajú dlhotrvajúcu bohatú stopu, ktorá zanecháva nezmazateľný dojem. Táto vôňa patrí do pikantných, pižmových a gurmánskych skupín, čo z nej robí ideálnu voľbu pre večerné výlety a špeciálne udalosti.

    FP č. 269 Limitovaná edícianie je len parfum, ale skutočné umelecké dielo, ktoré zdôrazní vašu osobnosť a dodá šarm akémukoľvek obrazu. Táto vôňa bola vytvorená pod vplyvom najlepších parfumérskych tradícií, aby vám poskytla skutočné potešenie a sebavedomie. Vychutnajte si luxus každej kvapky a objavte nový rozmer elegancie s limitovanou edíciou FP č. 269.

    Aromatické poznámky:

    Vrchné tóny: škorica, kardamón, pomarančový kvet, bergamot;

    Srdce: vanilkový bourbon, Elemi;

    Základné tóny: pralinka, pižmo, ambroxan, guajakové drevo

    Skupiny vôní: korenistá, pižmová, gurmánska