DOPRAVA ZADARMO OD 30 EUR

    FP č. 591 Limitovaná edícia *

    Inšpirované By Kilian - Black Phantom Memento Mori (UNISEX)
    8,90 €
    Kolekcia
    Verzia
    Veľkosť
    • 35ml 8,90 €
    • 55ml % 11,90 €
    • 106ml % 13,40 €

    reassuarence-customicon  

    Rýchle a bezpečné nakupovanie

    reassuarence-customicon  

    Doprava zadarmo pre všetky objednávky nad 30€

    reassuarence-customicon  

    Vôňa, ktorú ste dostali, nesplnila vaše očakávania? Máte 14 dní na vrátenie

    Tajomná elegancia s nádychom sladkosti


    FP č. 591 Limitovaná edícia
     (UNISEX) je jedinečný parfum inšpirovaný vôňou, ktorá priťahuje pozornosť svojou hĺbkou a sofistikovanosťou. Táto ponuka je určená pre tých, ktorí oceňujú originalitu a luxus, ktorí chcú vyniknúť jedinečnou, zmyselnou vôňou. Táto náhrada originálneho parfumu ponúka nezabudnuteľný zážitok, ideálny pre každú príležitosť.

    Zmyselná hĺbka a vynikajúca sladkosť

    FP č. 591 Limitovaná edícia (UNISEX) je francúzsky parfém lane, ktorý je vynikajúcim ekvivalentom luxusnej vône. Kompozícia sa otvára bohatým odtieňom tmavej čokolády, ktorá prináša trochu dekadentnej sladkosti. Je sprevádzaný voňavým rumom a karamelom, ktorý dodáva kompozícii hĺbku a teplo. Vôňa je založená na intenzívnej káve a cukrovej trstine, ktoré dodávajú duchu zmyselný vzhľad. Zloženie je založené na mandliach, santalovom dreve a heliotrope, ktoré zanechávajú na pokožke elegantnú a trvalú stopu.

    Tmavá čokoláda a voňavý rum

    Hlavná poznámka FP č. 591 Limitovaná edícia (UNISEX) je harmonická kombinácia tmavej čokolády a rumu. Tmavá čokoláda dodáva arómu bohatosti a hĺbky, zatiaľ čo rum prináša vynikajúcu aromatickú notu. Vďaka tejto kombinácii je parfum zmyselný a zaujímavý, ideálny na večerné prechádzky alebo špeciálne príležitosti.

    Zmyselná karamel a intenzívna káva

    Srdcové tóny, T.J. karamel a káva, dodávajú FP č. 591 Limitovaná edícia jedinečný charakter. Karamel vnáša do kompozície teplú sladkú notu, ktorá je perfektne kombinovaná s intenzívnou arómou kávy. Táto kombinácia robí parfum neuveriteľne zmyselným a elegantným, ideálnym pre tých, ktorí oceňujú luxus a sofistikovanosť.

    Vonné tóny: horká čokoláda, rum, karamel, káva, cukrová trstina, mandle, santalové drevo, heliotrop