DOPRAVA ZADARMO OD 30 EUR

    Francúzske parfémy č. 591

    Inšpirované By Kilian - Black Phantom Memento Mori (UNISEX)
    7,90 €
    Kolekcia
    Verzia
    Veľkosť
    • 33ml 7,90 €
    • 60ml % 10,60 €
    • 104ml % 12,40 €

    reassuarence-customicon  

    Rýchle a bezpečné nakupovanie

    reassuarence-customicon  

    Doprava zadarmo pre všetky objednávky nad 30€

    reassuarence-customicon  

    Vôňa, ktorú ste dostali, nesplnila vaše očakávania? Máte 14 dní na vrátenie

    Zmyselný svet luxusu a sladkosti

    Francúzsky parfum č. 591 je vynikajúca inšpirovaná vôňa, ktorá otvára dvere do sveta luxusu a zmyselných vnemov. Tieto Unisex parfumy sú ideálnou voľbou pre ženy aj mužov, ktorí oceňujú eleganciu a jedinečnosť. Vytvorené ako náhrada za originálne parfumy, ponúkajú bohatú a hlbokú vôňu, ktorá určite poteší každého, kto to cíti.

    Vynikajúce Zloženie Vôní

    Francúzsky parfum č. 591 je kompozícia, ktorá fascinuje svojou hĺbkou a zložitosťou. Vrchným tónom dominuje tmavá čokoláda a rum, ktoré prinášajú sladký, ale zároveň intenzívny začiatok. Karamel a káva, ktoré sú základom týchto parfumov, dodávajú teplo a zmyselnosť, zatiaľ čo cukrová trstina a mandle prinášajú jemné a jemné dotyky. To všetko dotvára santalové drevo a heliotrop, ktoré na základe vône zanechávajú trvalú, elegantnú stopu.

    Tmavá čokoláda a rum-zmyselný začiatok

    Úplne prvé tóny týchto parfumov zvádzajú svojou sladkosťou a intenzitou. Tmavá čokoláda v kombinácii s rumom vytvára zmyselný duet, ktorý zaujme od prvého okamihu. Táto kombinácia je ideálna pre ľudí, ktorí hľadajú vôňu, ktorá je zaujímavá, ale plná elegancie. Ako parfum inšpirovaný luxusnou vôňou ponúka francúzsky parfum č. 591 kvalitu, ktorá zodpovedá originálu.

    Karamel a káva-srdce plné zmyselnosti

    Vôňa je založená na karamele a káve, ktoré dodávajú kompozícii hĺbku a zmyselnosť. Karamel prináša teplé, sladké tóny, ktoré sú perfektne kombinované s intenzívnou arómou kávy. Táto kombinácia robí parfum neuveriteľne atraktívnym a elegantným. Francúzsky parfum č. 591, ideálny ako ekvivalent pôvodného parfumu, je vynikajúcou voľbou pre tých, ktorí oceňujú rafinované vône.

    Vonné tóny: horká čokoláda, rum, karamel, káva, cukrová trstina, mandle, santalové drevo, heliotrop