DOPRAVA ZADARMO OD 30 EUR

    FP č. 227 Limitovaná edícia

    Inšpirované Christian Dior - Homme Cologne 2022
    7,25 €
    Kolekcia
    Veľkosť
    • 35ml 7,25 €
    • 55ml % 10,20 €
    • 106ml % 12,30 €

    reassuarence-customicon  

    Rýchle a bezpečné nakupovanie

    reassuarence-customicon  

    Doprava zadarmo pre všetky objednávky nad 30€

    reassuarence-customicon  

    Vôňa, ktorú ste dostali, nesplnila vaše očakávania? Máte 14 dní na vrátenie

    Dokonalá sviežosť s klasickým povrchom

    FP č. 227 Limitovaná edícia je jedinečný parfum inšpirovaný vôňou, ktorá kombinuje sviežosť kalábrijského bergamotu s jemnosťou kvetov grapefruitu a eleganciou bieleho pižma. Táto jedinečná náhrada za originálny parfum vás zavedie do sveta luxusu, kde sa jednoduchosť stretáva so sofistikovanosťou.

    Sofistikovanosť v každej kvapke

    FP č. 227 Limitovaná edícia je francúzsky parfém lane, ktorý je vynikajúcim ekvivalentom klasickej vône. Vrchné tóny alebo kalábrijský bergamot prinášajú sviežosť a energiu. Srdcové tóny s jemným grapefruitovým kvetom dodávajú kompozícii ľahkosť a jemnosť. Na druhej strane základné tóny-biele pižmo-poskytujú odolnosť a eleganciu a zanechávajú na pokožke zmyselnú stopu. Parfumy inšpirované touto vôňou sú vynikajúcou voľbou pre tých, ktorí hľadajú harmóniu medzi klasikou a modernosťou.

    Zmyselná Sviežosť Kalábrijského Bergamotu

    Hlavnou poznámkou FP č. 227 Limitovaná edícia je kalábrijský bergamot –svieži, citrusový a povzbudzujúci. Je to ona, ktorá otvára vôňu a prináša pocit čistoty a sviežosti. Je to perfektný prízvuk, ako začať deň pridaním energie a sebavedomia. Bergamot v kombinácii s ďalšími zložkami vytvára jedinečnú kompozíciu, ktorá je moderná aj klasická.

    Jemnosť grapefruitového kvetu a elegancia bieleho pižma

    Srdcové tóny alebo grapefruitový kvet vnášajú do FP č. 227 Limitovaná edícia nehu a jemnosť. Dodávajú vôni ľahkosť, vďaka čomu je ideálna pre každú príležitosť. Základné tóny-biele pižmo-dotvárajú vzhľad trvanlivosti a elegancie. Biele pižmo je zložka, ktorá dodáva vôni hĺbku a zmyselnosť a zanecháva na pokožke jedinečnú stopu.


    Vonné poznámky:

    Vrchné tóny: Kalábrijský bergamot

    Srdce: grapefruitový kvet

    Základné tóny: biele pižmo