DOPRAVA ZADARMO OD 30 EUR

    AJ Deluxe Wood 750

    Inšpirované Victoria's Secret - Tease Candy Noir
    12,80 €
    Kolekcia
    Veľkosť
    • 50ml 12,80 €

    reassuarence-customicon  

    Rýchle a bezpečné nakupovanie

    reassuarence-customicon  

    Doprava zadarmo pre všetky objednávky nad 30€

    reassuarence-customicon  

    Vôňa, ktorú ste dostali, nesplnila vaše očakávania? Máte 14 dní na vrátenie

    Vôňa výnimočnej elegancie

    AJ Deluxe Wood 750 je parfém, ktorý poskytuje jedinečnú vôňu drevitých tónov, ktorá dodá vašej každodennej starostlivosti o telo nádych elegancie a sofistikovanosti. Parfém inšpirovaný ikonickou vôňou spája šťavnatosť malín, jemnosť kosatca a hrejivosť fazule tonka a vytvára kompozíciu, ktorá je nezabudnuteľná pre každú ženu. V tónoch hlavy dodáva malina vôni tóny sladkosti a sviežosti, čím otvára dvere neobyčajnému zmyslovému zážitku. Srdcom tohto parfumu je kosatec, ktorý dodáva jemnosť a decentnosť, zatiaľ čo fazuľa tonka v základných tónoch dodáva hrejivosť a hĺbku, čím vytvára jedinečnú a nezabudnuteľnú vôňu.

    Francúzska elegancia na každom kroku

    AJ Deluxe Wood 750 je viac než len parfém - je vyjadrením francúzskeho šiku a elegancie, ktoré dodajú vášmu každodennému životu iskru. Tento francúzsky parfém vyžaruje prestíž a šik, vďaka čomu je každý deň výnimočný. Tento parfém je ekvivalentom francúzskeho luxusu, ktorý dodá vášmu každodennému rituálu starostlivosti novú kvalitu. Objavte novú formulu luxusu s parfémom AJ Deluxe Wood 750, vďaka ktorému sa budete cítiť sebaisto a zmyselne v každej situácii.

    Vyjadrite sa prostredníctvom vône

    AJ Deluxe Wood 750 nie je len vôňa - je vyjadrením vašej osobnosti a životného štýlu. Dovoľte si vyjadriť sa s nádychom elegancie a sofistikovanosti, ktorá podčiarkne váš jedinečný charakter a zvláštne čaro. Objavte nový rozmer zmyselnosti s týmto jedinečným parfémom, vďaka ktorému sa budete cítiť sebavedomo a krásne po celý deň.

    Nóty vône:

    Vrchné tóny: malina

    Srdcové tóny: kosatec

    Základné tóny: fazuľa tonka