DOPRAVA ZADARMO OD 30 EUR

    L'amour Prémium 272

    Inšpirované Amouage - Reflection Man
    7,90 €
    Kolekcia
    Veľkosť
    • 33ml 7,90 €

    reassuarence-customicon  

    Rýchle a bezpečné nakupovanie

    reassuarence-customicon  

    Doprava zadarmo pre všetky objednávky nad 30€

    reassuarence-customicon  

    Vôňa, ktorú ste dostali, nesplnila vaše očakávania? Máte 14 dní na vrátenie

    L'amour Prémium 272: elegancia a pohodlie v každom detaile

    L'amour Prémium 272 je elegantná pánska vôňa, ktorá sa vyznačuje nielen sviežosťou a eleganciou, ale aj jednoduchým používaním. Tento parfém, vytvorený v miniatúrnom formáte, sa ľahko zmestí do vrecka alebo pánskej tašky, vďaka čomu je ideálnym spoločníkom na každý deň. Takýto kompaktný formát vám umožňuje mať svoju obľúbenú vôňu vždy po ruke, bez ohľadu na okolnosti, či už ide o pracovné stretnutie, večernú prechádzku alebo nečakaný výlet.

    L ' amour Premium č. 272 sa otvára jasnými a energickými hornými tónmi rozmarínu, ružového korenia a petitgrainu, ktoré okamžite dodávajú pocit živosti a sviežosti. V srdci vône sa otvára jemná kvetinová kytica jazmínu, neroli, koreňa kosatca a ylang-ylang, ktorá dodáva kompozícii hĺbku a zmyselnosť. Vôňa je doplnená teplými a ušľachtilými základnými tónmi santalového dreva, vetiveru, bieleho cédru a pačuli, ktoré vytvárajú pretrvávajúcu a jedinečnú stopu.

    Jedinečnosť a praktickosť

    Hlavným rozdielom medzi L'amour Prémium 272 a inými parfumami je jeho jedinečná kombinácia luxusnej vône a pohodlného formátu. Nie je to len parfum, ale štýlový doplnok, ktorý zdôrazňuje vašu osobnosť a vkus. Miniatúrna veľkosť fľaše uľahčuje aktualizáciu vône po celý deň a udržuje ju sviežu a intenzívnu. L'amour Prémium 272 je ideálny pre aktívnych mužov, ktorí ocenia kvalitu a pohodlie vo všetkom.

    Táto vôňa je vytvorená pre tých, ktorí sú stále na cestách, ktorí sa snažia zostať štýloví a sebavedomí v každej situácii. L'amour Prémium 272 nie je len parfum, ale váš spoľahlivý partner, ktorý je tu vždy, pripravený zdôrazniť vašu charizmu a eleganciu. Zažite skutočný luxus a praktickosť S L'amour Prémium 272, vôňou vytvorenou pre moderný život.


    Aromatické poznámky:

    Vrchné tóny: rozmarín, ružové korenie a Petitgrain; 

    Srdce: jazmín, neroli, koreň kosatca a ylang-ylang; 

    Základné tóny: santalové drevo, vetiver, biely céder a pačuli.