DOPRAVA ZADARMO OD 30 EUR

    L'amour Classic 272

    Inšpirované Amouage - Reflection Man
    5,50 €
    Kolekcia
    Veľkosť
    • 20ml 5,50 €
    • 33ml % 7,50 €

    reassuarence-customicon  

    Rýchle a bezpečné nakupovanie

    reassuarence-customicon  

    Doprava zadarmo pre všetky objednávky nad 30€

    reassuarence-customicon  

    Vôňa, ktorú ste dostali, nesplnila vaše očakávania? Máte 14 dní na vrátenie

    L'amour Classic 272: elegancia a jedinečnosť

    L'amour Classic 272  je vôňa stelesňujúca eleganciu a individualitu. Tento parfum, špeciálne vytvorený pre mužov, má sofistikované zloženie, ktoré je vhodné pre každé ročné obdobie, ale najlepšie sa odhalí v jarnej a letnej sezóne. Vrchné tóny rozmarínu, ružového korenia a petitgrainu vytvárajú svieži a dynamický úvod, ktorý okamžite upúta pozornosť a dodá energiu. Srdce vône sa otvára jemnými kvetinovými odtieňmi jazmínu, neroli, koreňa kosatca a ylang-ylang, ktoré dodávajú hĺbku a sofistikovanosť. Kompozíciu dopĺňajú ušľachtilé základné tóny santalového dreva, vetiveru, bieleho cédru a pačuli, ktoré vytvárajú vytrvalú a atraktívnu stopu.


    Luxus v kompaktnom formáte


    Jednou z jedinečných vlastností L'amour Classic 272 je jeho miniatúrny formát, ktorý vám umožní mať vždy po ruke svoju obľúbenú vôňu. Vďaka svojim kompaktným rozmerom sa tieto parfumy ľahko zmestia do vrecka alebo pánskej tašky, čo z nich robí ideálneho spoločníka na každý deň. Miniatúrna fľaša vám umožní udržať vôňu v najlepšej forme a poskytnúť sviežosť a intenzitu po celý deň.

    L'amour Classic 272 je ideálny pre moderného muža, ktorý oceňuje kvalitu, štýl a pohodlie. Je to parfum pre tých, ktorí sa snažia zdôrazniť svoju individualitu a zanechať nezmazateľný dojem. Rafinované a perzistentné zloženie robí tento parfum vynikajúcou voľbou pre každodenné použitie aj špeciálne udalosti. Cíťte luxus a pohodlie s vôňou L'amour Classic 272, ktorá kombinuje klasickú eleganciu a modernú praktickosť.


    Aromatické poznámky:

    Vrchné tóny: rozmarín, ružové korenie a Petitgrain; 

    Srdce: jazmín, neroli, koreň kosatca a ylang-ylang; 

    Základné tóny: santalové drevo, vetiver, biely céder a pačuli.