DOPRAVA ZADARMO OD 30 EUR

    L'amour Prémium 280

    Inšpirované Armani - Emporio Armani Stronger With You Amber
    6,80 €
    Kolekcia
    Veľkosť
    • 33ml 6,80 €

    reassuarence-customicon  

    Rýchle a bezpečné nakupovanie

    reassuarence-customicon  

    Doprava zadarmo pre všetky objednávky nad 30€

    reassuarence-customicon  

    Vôňa, ktorú ste dostali, nesplnila vaše očakávania? Máte 14 dní na vrátenie

    Parfém č. 280 je orientálno-fougere parfém pre mužov. Objavte francúzsky pruhovaný parfém L'amour Premium 280, jedinečnú alternatívu ikonickej vône. Tento parfém je inšpirovaný eleganciou a štýlom, ktoré charakterizujú parížsku módu a luxusný životný štýl. Vonné tóny ako jantár, madagaskarská vanilka a levanduľa vytvárajú harmonickú kompozíciu, ktorá vás zahalí do luxusu a sofistikovanosti. Vďaka tejto kombinácii je L'amour Premium 280 dokonalou voľbou pre tých, ktorí hľadajú parfém s jedinečným charakterom. Vďaka výnimočnej esencii tohto parfumu sa budete cítiť sebavedomejšie a elegantnejšie, čo zvýrazní váš individuálny životný štýl. Prejavujú sa v nich francúzsky štýl a klasika, vďaka čomu sú dokonalou voľbou pre tých, ktorí oceňujú vysokú kvalitu a luxusný zážitok z vône.


    Luxusná vôňa elegancie

    Cíťte sa výnimočne s parfémom L'amour Premium 280, ktorý je inšpirovaný klasickou vôňou. Ich jemné tóny jantáru, madagaskarskej vanilky a levandule vás zahalia do elegancie a sofistikovaného štýlu a podčiarknu vašu jedinečnú povahu.

    Tento francúzsky parfém je dokonalým náprotivkom originálu a uvedie vás do sveta rafinovaných čuchových zážitkov. Doprajte si chvíľu uvoľnenia a potešenia a zahalte sa do vône, ktorá nielen podčiarkne váš jedinečný štýl, ale tiež vám dodá sebavedomie a eleganciu.

    Francúzske parfémy najvyššej kvality

    Tento parfum nie je len vôňou, ale aj vyjadrením luxusu a jedinečného životného štýlu. L'amour Premium 280 vyžaruje eleganciu a šik a je dokonalou voľbou pre tých, ktorí chcú zdôrazniť svoju individualitu a noblesu. Doprajte si exkluzívny zážitok z vône, ktorý urobí váš deň ešte krajším.

    Vonné tóny: jantár, madagaskarská vanilka, levanduľa