DOPRAVA ZADARMO OD 30 EUR

    L'amour Classic 767

    Inšpirované Ariana Grande - Cloud Pink
    6,40 €
    Kolekcia
    Veľkosť
    • 33ml 6,40 €

    reassuarence-customicon  

    Rýchle a bezpečné nakupovanie

    reassuarence-customicon  

    Doprava zadarmo pre všetky objednávky nad 30€

    reassuarence-customicon  

    Vôňa, ktorú ste dostali, nesplnila vaše očakávania? Máte 14 dní na vrátenie

    L'amour Classic 767 - parfum mimo fantázie

    Objavte skutočné umenie parfumérie s vôňou L'amour Classic 767 Classic 767, ktorá stelesňuje eleganciu a sofistikovanosť. Toto majstrovské dielo parfumérskeho umenia je vytvorené pre tých, ktorí sa snažia zdôrazniť svoju jedinečnosť a luxusný štýl. Každá zložka vône je starostlivo vybraná tak, aby vytvorila jedinečnú kompozíciu, ktorá zostane navždy v pamäti.

    Najvyššie tóny L'amour Classic 767 sú skutočnou explóziou sviežosti a exotiky. Vôňa začína jasnými a šťavnatými tónmi ananásu, pitahaya (dračie ovocie) a lesných plodov. Tento ovocný kokteil vám okamžite zdvihne náladu a dodá veselosť a zavedie vás do víru bezstarostných chvíľ.

    Srdcové tóny odhaľujú jemnú kombináciu kokosu, vanilkovej orchidey a ambrety (pižma). Kokos dodáva vôni teplo a sladkosť a pripomína slnečné dni pri oceáne. Vanilková orchidea prináša elegantný kvetinový tón, ktorý dodáva kompozícii eleganciu a sofistikovanosť. Ambrette (pižmo) dodáva jemnosť a mierne drevitý odtieň, čím vytvára hĺbku a všestrannosť vône.

    Základné tónyL'amour Classic 767 sú skutočnou symfóniou tepla a pohodlia. Tu budete cítiť luxusnú kombináciu pralinky (čokolády), pižma, jantárového dreva a machu. Pralinka dodáva vôni hustotu a sladkosť a dodáva jej skutočný šik. Pižmo a jantárové drevo vytvárajú teplý, útulný základ, ktorý obklopuje jeho teplo a robí vôňu mimoriadne perzistentnou. Moss dodáva prírodné a zemité odtiene, dokončenie kompozície na jedinečnú a nezabudnuteľnú poznámku.

    L'amour Classic 767  je viac než len parfum. Je to umelecké dielo, ktoré vytvára náladu a dáva nezabudnuteľný zážitok. Tento parfum, ktorý je ideálny na špeciálne udalosti alebo na každodenné použitie, sa stane vašim stálym spoločníkom a zdôrazní vašu jedinečnosť a štýl. Precíťte kúzlo a kúzlo L ' Amour Classic 767 a nechajte túto vôňu stať sa súčasťou vášho príbehu.


    Aromatické poznámky:

    Vrchné tóny: ananás, pitahaya( dračie ovocie), lesné plody; 

    Poznámky k srdcu: kokos, vanilková orchidea a ambreta (pižmo);

    Základné poznámky: pralinka (čokoláda), pižmo, jantárové drevo a mach.