DOPRAVA ZADARMO OD 30 EUR

    L'amour Classic 713

    Inšpirované Davidoff - Wood Blend (UNISEX)
    6,40 €
    Kolekcia
    Verzia
    Veľkosť
    • 33ml 6,40 €

    reassuarence-customicon  

    Rýchle a bezpečné nakupovanie

    reassuarence-customicon  

    Doprava zadarmo pre všetky objednávky nad 30€

    reassuarence-customicon  

    Vôňa, ktorú ste dostali, nesplnila vaše očakávania? Máte 14 dní na vrátenie

    L'amour Classic 713 je elegantná miniatúra unisex parfému v dámskej verzii, inšpirovaná podmanivou vôňou Wood Blend. Tento svetlý flakón v sebe spája sofistikovanosť a modernosť a vytvára nezabudnuteľný zážitok.

    L'amour Classic 713 sa otvára sviežimi a príťažlivými vrchnými tónmi, ktoré kombinujú santalové drevo s ľahkými korenistými akcentmi, ktoré vôni dodávajú hĺbku a jas. Postupne sa odhaľujú srdcové tóny pižma, ktoré kompozícii dodávajú jemnosť a zmyselnosť a vytvárajú harmonický a nezabudnuteľný profil vône.

    Základné tóny pozostávajúce z drevitých akcentov cédrového dreva a jantáru vytvárajú dlhotrvajúcu a luxusnú siláž, ktorá podčiarkne vašu osobnosť a sebavedomie. Tento parfém sa vyznačuje vynikajúcou výdržou a schopnosťou prispôsobiť sa vašej nálade a štýlu.

    L'amour Classic 713 je symbolom sofistikovanosti a noblesy, ktorý je ideálny na každú príležitosť. Či už hľadáte dokonalý darček, alebo len chcete dodať svojmu každodennému životu nádych luxusu, táto miniatúra je skvelou voľbou. Vďaka kompaktným rozmerom môžete parfém nosiť so sebou a mať tak vždy možnosť osviežiť svoju vôňu počas celého dňa.

    Vonné poznámky:

    Vrchné tóny: citrón, muškátový oriešok, kardamón

    Srdcové tóny: vetiver, koriander, šafran

    Základné tóny: koža, olibdanum, jantár.