DOPRAVA ZADARMO OD 30 EUR

    L'amour Classic 402

    Inšpirované Armani - Code Sport
    4,50 €
    Najnižšia cena do 30 dní pred akciou: 4,50 €
    Kolekcia
    Veľkosť
    • 20ml 4,50 €
    • 33ml % 6,40 €

    reassuarence-customicon  

    Rýchle a bezpečné nakupovanie

    reassuarence-customicon  

    Doprava zadarmo pre všetky objednávky nad 30€

    reassuarence-customicon  

    Vôňa, ktorú ste dostali, nesplnila vaše očakávania? Máte 14 dní na vrátenie

    "Bláznivá noc!

    Milujete adrenalín a milujete šport. Milujete aj nočný život, bláznivé večierky plné chvíľ zabudnutia. Nečudujete sa, čo sa stane zajtra, pretože viete, že váš život prebieha tu a teraz. Parfémy inšpirované Armani-Code Sport boli vytvorené práve pre vás. Ste odvážna a sebavedomá, neexistujú pre vás žiadne tabuizované témy.

    Existujú vône, ktoré dokážu naplno odrážať túto otvorenosť a krok za krokom odhaľujú vašu tajomnú, zmyselnú povahu. Jednou z takýchto vôní je nepochybne francúzsky parfum Armani - Code Sport. Ak sa radi vybláznite a zapamätáte si... táto vôňa vám v tom pomôže.

    Vzrušenie!

    L'amour Classic Armani - Code Sport je citrusovo-aromatická vôňa pre mužov s fantáziou a slobodou. Základ tejto jedinečnej vône začína mandarínkou a mätou. Čím ďalej, tým je vďaka citrónu a zázvorovému kvetu ešte sviežejšia a jemne pikantnejšia. Intímny a tajomný svet parfumu Parisian Code Sport začína základnými tónmi - vetiverom a zmyselnou ambrou. Armaniho skvelé dielo si získalo obrovské množstvo obdivovateľov po celom svete...zaslúžene!"

    Vonné poznámky:

    Vrchné tóny: mandarínka a mäta

    Srdce: kvet zázvoru a citrón

    Základné tóny: vetiver, ambra a vodné tóny