AJ Deluxe 684

    Inšpirované Escentric - Molecules 01 (UNISEX)
    8,50 €
    Kolekcia
    Verzia
    Veľkosť
    • 33ml 8,50 €
    • 50ml % 12,80 €
    • 100ml % 17,00 €

    reassuarence-customicon  

    Rýchle a bezpečné nakupovanie

    reassuarence-customicon  

    Doprava zadarmo pre všetky objednávky nad 30€

    reassuarence-customicon  

    Vôňa, ktorú ste dostali, nesplnila vaše očakávania? Máte 14 dní na vrátenie

    Najkrajší


    Snívate o parfémoch vyrobených takmer na mieru? Tie, ktoré môžu znieť zakaždým inak v závislosti od dennej a ročnej doby a osoby, ktorá nosí ich vôňu? Ak áno, zaujímajte sa o našu vôňu inšpirovanú jedným z najpútavejších niche parfumov pre ženy a mužov Escentric Molecules 01. Nezáleží na tom, kto ste. Táto vôňa vyzdvihne a zdôrazní to, čo je vo vás najkrajšie. Vôňa zahrá na vašej pokožke individuálnu a jedinečnú symfóniu vône, ktorá bude charakteristická len pre vás. Len málo parfumov sa dokáže tak individuálne prispôsobiť nositeľke. Vždy, keď po nich siahnete, spoznáte svoje nové tváre.


    Magická molekula


    Čím sú však tieto parfumy také zaujímavé? Zodpovedná za to je syntetická molekula s chemickým názvom, ktorý je príliš komplikovaný na to, aby sme ho tu mohli spomenúť, no oficiálne známa ako Iso E Super. Táto mimoriadne zaujímavá molekula dokáže v závislosti od teploty, vlhkosti a pokožky nositeľa zapáchať veľmi nečakaným spôsobom. Vo všeobecnosti sa spája s ambrou, kvetmi, pižmom, korením a cédrom, ale jeho nepredvídateľnosť a podmienky prostredia neumožňujú stopercentnú presnosť predpovedať, čo bude prezentovať a akým smerom sa bude vyvíjať. Pri kúpe nášho náhradného parfému Molecule 01 číslo 684 máte zaručenú vysokú kvalitu, pretože má rovnaké vlastnosti a trvácnosť ako originálny produkt.


    Escentric - Molecule 01 (UNISEX) môže byť základom pre ďalšie parfumy, čo podľa niektorých názorov predlžuje ich trvácnosť. Parfum môže okolo nás vytvoriť aj auru, ktorú sami nedokážeme vycítiť.


    Vonné poznámky: Iso E Super