DOPRAVA ZADARMO OD 30 EUR

    AJ Deluxe 139

    Inšpirované Thierry Mugler - Angel
    8,50 €
    Kolekcia
    Veľkosť
    • 33ml 8,50 €
    • 50ml % 12,80 €
    • 100ml % 17,00 €

    reassuarence-customicon  

    Rýchle a bezpečné nakupovanie

    reassuarence-customicon  

    Doprava zadarmo pre všetky objednávky nad 30€

    reassuarence-customicon  

    Vôňa, ktorú ste dostali, nesplnila vaše očakávania? Máte 14 dní na vrátenie

    Dosiahnuť ku hviezdam


    Nechajte sa unášať do výšin vône elegancie. Vyberte si naše parfumy, ktoré sú dokonalou náhradou za známe zloženie Thierry Mugler Angel. Obklopení fascinujúcou vôňou, ktorá láme plesne, nebudete váhať robiť odvážne rozhodnutia. Odvážte sa siahnuť ku hviezdam a splňte si aj tie najdivokejšie sny.



    Hádanka žena



    Viacrozmerné, zvodné a tajomné. Tak sa dá jednou vetou opísať žena, pre ktorú bude naša výhradná náhrada tou najlepšou voľbou. Nezrejmé a kontrastné kombinácie vonných akordov dodávajú celku konečný nádych elegancie a sofistikovanosti. Množstvo ingrediencií použitých v tomto zložení môže spôsobiť, že sa vám na prvý pohľad zatočí hlava. Ale je to práve táto vlastnosť, ktorá robí vôňu tohto parfumu tak pútavou a osobitou. Sladké akcenty medu, čokolády a karamelu vytvárajú mimoriadne zaujímavú voňavú melanž s ovocnými tónmi ananásu, mandarínky a slivky. Celok je obohatený o prenikavé bylinné a korenisté akcenty, ako aj zemitosť pačuli a kadidlo jantáru zmiešané s púdrovým pižmom.



    Vonné poznámky:

    Hlava: cukrová vata, kokos, listy čiernej ríbezle, melón, jazmín, bergamot, ananás, mandarínka

    Srdce: med, červené bobule, černice, slivka, marhuľa, broskyňa, jazmín, orchidea, rasca, muškátový oriešok, ruža, konvalinka

    Základ: pačuli, čokoláda, karamel, vanilka, fazuľa tonka, ambra, pižmo, santalové drevo.