DOPRAVA ZADARMO OD 30 EUR

    L'amour Classic 598

    Inšpirované Maison Francis Kurkdjian - Aqua Celestia (UNISEX)
    7,50 €
    Kolekcia
    Verzia
    Veľkosť
    • 33ml 7,50 €

    reassuarence-customicon  

    Rýchle a bezpečné nakupovanie

    reassuarence-customicon  

    Doprava zadarmo pre všetky objednávky nad 30€

    reassuarence-customicon  

    Vôňa, ktorú ste dostali, nesplnila vaše očakávania? Máte 14 dní na vrátenie

    L'amour Classic 598 - jemný duch letnej aury

    Objavte nebeskú sviežosť v každej kresbe L'amour Classic 598, parfumu inšpirovaného jednou z najbežnejších vôní. Tieto Parfémy L'amour Classic 598 ponúkajú jedinečné zloženie vôní pre mužov a ženy. V nadväznosti na jemného ducha letnej aury prinášajú tieto parfumy pocit ľahkosti a radosti, vďaka ktorým sa budete v horúcich dňoch cítiť ako oáza pokoja.

    Zvodná Sviežosť

    Vrchné tóny L'amour Classic 598 začínajú vôňu výbuchom sviežosti, ktorá prebúdza zmysly a revitalizuje ducha. Lima, mäta, čierne ríbezle a neroli vytvárajú neuveriteľne zvodnú kombináciu, ktorá pripomína chladný vánok letného rána. Táto kombinácia hlavných poznámok dodáva vôni dynamiku a energiu, čo vám umožní vychutnať si každý okamih.

    Kvetinová Neha Srdcových Poznámok

    Vôňa je založená na jemnosti mimózy, tónoch zelene a ruží. Tieto kvetinové akcenty dodávajú kompozícii jemné kúzlo a harmóniu, pripomínajúce letné záhrady v plnom kvete. Srdcové tóny L'amour Classic 598 dopĺňajú vôňu a vytvárajú jemnú, ale zároveň zmyselnú esenciu.

    Biele pižmo v parfémovom základe je ako jemná stopa letnej aury, ktorá zostáva na pokožke niekoľko hodín. Je to poznámka, ktorá dodáva vôni trvanlivosť a hĺbku, čo vám umožní vychutnať si jej jedinečnú arómu po celý deň. Biele pižmo dodáva parfému L ' Amour Classic 598 eleganciu a sofistikovanosť, čo z nich robí vynikajúcu voľbu pre letné dni a večery. L'amour Classic 598 je parfum, ktorý vás zavedie do nebeského sveta sviežosti a nežnosti. Inšpirované jednou z najbežnejších vôní ponúkajú nezabudnuteľný zážitok z vône, ktorý zvýrazní vašu jedinečnú osobnosť a štýl. Nechajte si oddýchnuť a osviežiť sa s L'amour Classic 598 a objavte kúzlo letnej aury v každom žrebovaní.

    Vonné poznámky:

    Vrchné tóny: limetka, mäta, čierne ríbezle, neroli

    Srdce: mimóza, zelené tóny, ruža

    Základné tóny: biele pižmo