DOPRAVA ZADARMO OD 30 EUR

    L'amour Prémium 713 *

    Inšpirované Davidoff - Wood Blend (UNISEX)
    6,80 €
    Kolekcia
    Verzia
    Veľkosť
    • 33ml 6,80 €

    reassuarence-customicon  

    Rýchle a bezpečné nakupovanie

    reassuarence-customicon  

    Doprava zadarmo pre všetky objednávky nad 30€

    reassuarence-customicon  

    Vôňa, ktorú ste dostali, nesplnila vaše očakávania? Máte 14 dní na vrátenie

    L'amour Premium 713 je unisex parfém, ktorý v sebe spája eleganciu a všestrannosť, takže je ideálnou voľbou pre mužov aj ženy. Táto vôňa inšpirovaná zmesou dreva má moderný a štýlový čierny dizajn flakónu, ktorý jej dodáva nádych luxusu a sofistikovanosti.

    Flakón L'amour Premium 713 bol vytvorený s dôrazom na detail a pohodlie. Vďaka kompaktným rozmerom a elegantnému tvaru je dokonalým spoločníkom na cesty alebo na každodenné používanie. Ľahko ho môžete vziať so sebou do kabelky, kozmetickej taštičky alebo cestovného kufra a mať tak svoju obľúbenú vôňu vždy po ruke.

    Profil vône L'amour Premium 713 sa otvára bohatými a sviežimi vrchnými tónmi, ktoré sa spájajú do harmonického celku s tónmi santalového dreva a ľahkým korenistým akcentom. Srdcové tóny pižma dodávajú vôni hĺbku a zmyselnosť a vytvárajú jemnú a príťažlivú vôňu. Záverečné tóny dreva, cédru a jantáru vytvárajú dlhotrvajúcu a luxusnú siláž, ktorá zanecháva jemnú a elegantnú vonnú stopu.

    L'amour Premium 713 nie je len parfum, ale vyjadrenie vašej osobnosti a štýlu. Vďaka svojej univerzálnosti je vynikajúcou voľbou na každú príležitosť, pričom podčiarkne vašu sofistikovanosť a dobrý vkus. Vďaka elegantnému flakónu a bohatému profilu vône sa L'amour Premium 713 stane vaším neodmysliteľným doplnkom v každej situácii.

    Vonné poznámky:

    Vrchné tóny: citrón, muškátový oriešok, kardamón

    Srdcové tóny: vetiver, koriander, šafran

    Základné tóny: koža, olibdanum, jantár.