YSL – Y 2017

    118,25 €
    Veľkosť
    • 60ml 118,25 €

    reassuarence-customicon  

    Rýchle a bezpečné nakupovanie

    reassuarence-customicon  

    Doprava zadarmo pre všetky objednávky nad 30€

    reassuarence-customicon  

    Vôňa, ktorú ste dostali, nesplnila vaše očakávania? Máte 14 dní na vrátenie

    Čo chceš? Čo ta robí šťastným? Podľa čoho sa riadite? Parfum Y Yves Saint Laurent je úprimnou poctou skutočnej mužnosti 21. storočia. Yves Saint Laurent chce svojou vôňou upozorniť na silu a odhodlanie, s ktorými muži kráčajú životom sebavedomo. Nový parfém YSL je dokonalým odrazom snílka, ktorý stále hľadá nové dobrodružstvá, je pripravený na nové výzvy s ohnivým temperamentom, ktorý ho dostal do nejedného problému.

    Y by Yves Saint Laurent bol vytvorený pod dohľadom skutočného perfekcionistu. Dominique Ropion je skutočným majstrom parfumérskeho umenia, ktorý má poprednú encyklopédiu v oblasti parfumérie. Jeho vône sú vytvorené s takmer švajčiarskou precíznosťou, vďaka čomu ľahko rozoznáme vonné nóty v nich obsiahnuté a celok udržuje dokonalú rovnováhu. Parfém YSL Y je umiestnený v klasickom dvojitom sklenenom flakóne, ktorého zaoblený stred zdôrazňuje komplexnosť mužského charakteru. Modrý odtieň dokonale ladí so striebornými prvkami, ktoré znamenajú značku YSL. Celok dopĺňa čierna závlačka, ktorá dodáva dizajnu klasický nádych.

    Parfém predstavený v roku 2017 je energizujúcou kompozíciou, plnou vášne a odvahy, zdôrazňujúcou najväčšie prednosti každého muža. Dobre fungujú pri každodenných činnostiach, ale aj pri večerných vychádzkach. Prvé chvíle s parfémom Y sú stretnutím s citrusmi a osviežujúcim bergamotom a citrónom, sviežim a jemne kyslastým. Vrchné tóny dopĺňa zázvor a mäta, ktoré vďaka svojej ľahkej ostrosti a intenzite príjemne dopĺňajú celú kompozíciu. V nasledujúcich minútach sa k zmyslom dostávajú intenzívnejšie a jemne sladšie srdcové tóny, ktoré svojimi vôňami vyjadrujú charakter Y od Yves Saint Laurent. Po prvé, listy fialky sa stanú viditeľnými a pripomínajú čerstvo pokosený trávnik. Vtedy sa stretávame s bylinkovou vôňou šalvie, ktorá v niektorých momentoch môže pripomínať vôňu kadidla. Srdce uzatvára kvetinová a ovocná vôňa. Geranium, ktoré vonia ako ružový olej, ako aj jablko a ananás, je perfektnou prestávkou s ťažšími a bylinnými vrchnými tónmi. Na zdôraznenie celého Y parfumu tvoria základné tóny intenzívne a mierne korenisté pižmo a ambra, ako aj bylinkové kadidlo. Okrem toho existujú silné drevené akordy, ako je balzamová jedľa a céder. Zloženie dopĺňa špecifický vetiver, ktorého vôňu možno označiť ako korenistú a drevitú zároveň, zemitú a sviežu zároveň.

    Y by Yves Saint Laurent je parfum pre mužov, ktorí svojou odvahou a snami dobývajú nové výšiny a vždy dosahujú úspech. Dovoľte, aby ste objavili svoje skryté túžby. Vyjadrite svoju pravú tvár vďaka jedinečnej vôni od Yves Saint Laurent.

    - Hlavné tóny: bergamot, aldehydy, zázvor, citrón, mäta

    - Srdce: list fialky, šalvia, pelargónie, jablko, ananás

    - Základ: pižmo, ambra, kadidlo, jedľový balzam, céder, vetiver

    Yves Saint Laurent Y od Yves Saint Laurent je drevitá aromatická vôňa pre mužov. Je to nový parfém, Yves Saint Laurent Y bol uvedený na trh v roku 2017.

    Používatelia internetu tiež hľadali: jennifer lopez y antonio banderas, nový ysl parfém, y parfum, y by yves saint laurent, y parfum, y parfém ysl, y ysl parfum, ysl y parfum, náhrada, ekvivalent, y yves saint laurent.