YSL - La Nuit de L'Homme Intense

    121,03 €
    Veľkosť
    • 60ml 121,03 €

    reassuarence-customicon  

    Rýchle a bezpečné nakupovanie

    reassuarence-customicon  

    Doprava zadarmo pre všetky objednávky nad 30€

    reassuarence-customicon  

    Vôňa, ktorú ste dostali, nesplnila vaše očakávania? Máte 14 dní na vrátenie

    Začína byť horúco... si pripravený?

    Predstavte si horúcu noc na začiatku leta. Silný a nekompromisný kráča po uliciach mesta osvetlených lampášmi a neónovými svetlami. Kráča ďalšími ulicami a obracia za sebou oči plné túžby. Vždy dva kroky pred všetkými, zahalené rúškom tajomstva. Yves Saint Laurent La Nuit Intense je akýmsi príbehom o vôni pre mužov, ktorí sa neboja porušovať pravidlá, morálka nie je ich druhé meno a odvaha a vnútorná sila sú viditeľné na prvý pohľad. YSL La Nuint de L'homme Intense odstraňuje závoj zo zákazov, stavia sa proti schémam, je vzdorovitý. Toto je perfektná vôňa pre vás.

    Mužnosť postavená na piedestál

    Vôňa YSL La Nuit de L'Homme je poctou skutočnému mužovi, vyžarujúca charizma, mierne záhadná. Úchvatný, otvorený, ktorý má vždy posledné slovo. Celá kompozícia pripravená vynikajúcimi parfumérmi je postavená na orientálnom akorde. Prvým stretnutím s vôňou La Nuit Intense sú nenápadné a nečakané kvetinové akcenty, ktoré vzbudzujú záujem. Začíname zoznámením sa s kvetom fialky fialky, ktorá svojou intenzitou a krásnou púdrovou vôňou nabáda k ďalšiemu spoločenstvu. Ďalej nás udrie do očí jemná, elegantná a zároveň bohatá vôňa kosatca, ktorý je považovaný za jeden z najdrahších komponentov palety hláv.V srdci jedinečnej vône YSL La Nuit je opojná vanilka, ktorej sladká aróma zvádza svojou prítomnosťou. V kombinácii so silne bylinkovým, kadidlovým tónom pačuli dokonale kontrastuje na pokožke a odráža rebelskú povahu muža. Aby sa zdôraznilo všetko kúzlo obsiahnuté v jedinečnej zmesi vôní a aby sa jej vôňa zachovala čo najdlhšie, bolo rozhodnuté použiť zemité, dymové a drevité pačuli a viacrozmerné korenie podobné fazuľke tonka.

    Objavte volanie túžby

    Zmes nebezpečenstva, pokušenia a príťažlivosti La Nuit Intense bola uzavretá vo fantasticky navrhnutej fľaši. Valcovitý tvar sokola zakončený čiapkou pripomínajúcou osemhrannú skrutku je kvintesenciou mužnosti. Tienené hnedé sklo prechádzajúce zospodu do svetlejších tónov odráža ohnivosť celej kompozície, prenesie nás do mužského sveta bez kompromisov, no plného vášne a tajomstva, ktoré objaví len málokto. Za obľúbenou vôňou stoja talentovaní Dominique Ropion, Anne Flipo a Pierre Wargnye, ktorí vďaka dlhoročným skúsenostiam, perfekcionistickému prístupu a obrovskej fantázii vytvorili dokonalú vôňu plnú vášne vytvárajúcu jedinečný príbeh, ktorý stojí za zapamätanie.

    Zabudnite na pevné pravidlá, porušte konvencie a užívajte si život spolu s fantastickou vôňou od YSL La Nuit de L'Homme Intense.

    - Vrchné tóny: kvet fialky, kosatec

    - Srdce: vanilka, šalvia

    - Základ: pačuli, fazuľa tonka

    La Nuit de L'Homme L'Intense od Yves Saint Laurent je orientálna vôňa pre mužov. Je to nový parfum, La Nuit de L'Homme L'Intense bol uvedený na trh v roku 2015.

    Používatelia internetu tiež hľadali: l homme yves saint laurent parfum intenzívny, la nuit intenzívny, ysl intenzívny, ysl l homme parfum intenzívny, ysl la nuit, yves saint laurent homme intenzívny, náhrada, ekvivalent.