YSL - La Nuit de L'Homme

    107,12 €
    Veľkosť
    • 60ml 107,12 €

    reassuarence-customicon  

    Rýchle a bezpečné nakupovanie

    reassuarence-customicon  

    Doprava zadarmo pre všetky objednávky nad 30€

    reassuarence-customicon  

    Vôňa, ktorú ste dostali, nesplnila vaše očakávania? Máte 14 dní na vrátenie

    Nekompromisná mužnosť

    Yves Saint Laurent vytvoril dokonalú vôňu, ktorá prejavuje modernú mužnosť plnú kontrastov. La Nuit De L'Homme je jedinečná kompozícia pripravená pre muža, ktorého nezdolný charakter je plný komplementárnych protikladov. Vtipný a galantný, no zároveň temný a tajomný, citlivý a zároveň tvrdý a odvážny, to je muž z YSL. Vôňa Yves Saint Laurent La Nuit De L'homme je nezvyčajná kompozícia, ktorá si podmaní srdcia, opantáva telo i dušu. Táto noc môže byť vaša. Objavte svoje skryté ja a užívajte si život vďaka nezvyčajnému zloženiu pripravenému s ohľadom na skryté túžby.

    Svet bez tajomstiev

    Ste pripravení dobyť svet? Žiadne kompromisy vo vašom živote? Smelo kráčajte po značenom chodníku. Zabudnite na zlyhania. Muž z La Nuit je skutočný dobyvateľ, no všetko, čo robí, je plné skutočnej elegancie a nonšalancie, vďaka ktorej mu neodolá ani ten najotrlejší protivník. Nadpozemská kompozícia, ktorá prebodáva zmysly a priťahuje pohľady, bola zostavená tak, aby ešte viac zdôraznila prednosti mužského charakteru. Úvodné vrchné tóny sú esenciou plnou korenia a sviežosti, zdôrazňujúcou modernú nekompromisnú mužnosť. Kardamóm je stelesnením mladistvého šarmu a sviežosti s výrazným korenistým tónom.Po chvíli naše zmysly prenikne štipľavá, štipľavá a jemne kyslá vôňa bergamotu, ktorá kontrastuje so suchou a ťažšou vôňou cédru Virginia, ktorý je spolu s korenistou, jemne dymovou a bylinkovou levanduľou nevšedným sviatkom, ktorý zapáli zmysly. Na podčiarknutie povahy YSL zloženia La Nuit sa stretávame s kombináciou korenistého a zemitého vetiveru spolu s jemne štipľavou vôňou kmínu, ktoré sú semiačkom tajomstva.

    Majstrovské dielo vôní

    Tri známe a uznávané parfémy senselier na svete vytvorili vôňu ideálnu na večer na dotvorenie celej štylizácie, vytvárajúcu mimoriadnu škrupinu, ktorá zaujme a pritiahne pohľady a dodá svojej majiteľke sebavedomie. Dominique Ropion, Anne Flipo a Pierre Wargnye sú osobnosti, ktoré vďaka kontrastnému čuchu viedli k vytvoreniu skutočnej aromatickej bomby, veľmi obľúbenej medzi mužmi po celom svete. Perfekcionistický a mimoriadne technický prístup Dominique Ropion k parfumérii v kombinácii s individuálnym prístupom Anne Filipo ku každej vôni a obrovskými skúsenosťami a multigeneračným know-how Pierra Wargnyeho je odpoveďou na otázku úspechu Yves Saint Laurent La Nuit De L' Homme.

    Vykročte z radu, dobyjte výšky, dobyjte svet vďaka nevšednému zloženiu vôní La Nuit od YSL vytvorenej pre nenapraviteľnú mužnosť plnú kontrastov ako stvorenú pre 21. storočie.

    - Vrchné tóny: kardamóm

    - Srdce: bergamot, céder Virginia, levanduľa

    - Základné tóny: vetiver, rasca

    La Nuit de l`Homme od Yves Saint Laurent je drevitá korenistá vôňa pre mužov. La Nuit de l'Homme bola uvedená na trh v roku 2009.

    Používatelia internetu tiež hľadali: la nuit, la nuit de chanel, paco rabanne la nuit, ysl nuit, yves saint laurent la nuit, náhrada, ekvivalent.