YSL - L'Homme Libre

    193,39 €
    Veľkosť
    • 100ml 193,39 €

    reassuarence-customicon  

    Rýchle a bezpečné nakupovanie

    reassuarence-customicon  

    Doprava zadarmo pre všetky objednávky nad 30€

    reassuarence-customicon  

    Vôňa, ktorú ste dostali, nesplnila vaše očakávania? Máte 14 dní na vrátenie

    Pocta slobode

    Yves Saint Laurent Homme Libre je vôňa, ktorej motívom je sloboda. Neobmedzená sloboda, radosť zo života a túžba objavovať sú aspekty, ktoré sú obzvlášť blízke a dôležité a ktorých sa YSL vo svojich návrhoch často dotýka. Muž Homme Libre je inšpiratívna postava plná vášne, ktorá s veľkou radosťou prekonáva cesty, ktoré pred ňu osud postavil. Je pripravený nakaziť nadšením, nahlas hovorí o svojich snoch. YSL L Homme Libre je zmes plná sviežosti, novej energie potrebnej na zmenu šedej reality. Je ideálna na každodenné použitie v každom ročnom období. Jedinečné kombinácie vôní zvýrazňujú krásu sveta a neobyčajnú energiu príťažlivosti.

    Mestá plné neobjavených tajomstiev

    YSL L Homme Libre je skutočne mestská vôňa inšpirovaná dvoma výnimočnými miestami. Paríž, mesto lásky, mladosti a detskej radosti v kombinácii s New Yorkom, kde život nikdy neutícha. Dvaja výnimoční parfuméri, Carlos Benaim, ktorého inšpiráciou sú najkrajšie spomienky na detstvo, a Olivier Polge, ktorý svoje vône zakladá na emóciách aj netradičných kombináciách, ktoré sú často v rozpore s jeho vlastným vkusom. Kombinácia veľkých skúseností, vášne a mimoriadnej citlivosti oboch autorov umožnila vytvoriť vôňu, ktorá vzbudzuje pozitívne emócie už pri prvom stretnutí. Jedinečná zmes vôní je uzavretá vo valcovitom flakóne so skrutkovacím osemhranným uzáverom. Takýto dizajn je symbolom mužnosti, ktorá je napriek výrazne sviežej a ľahkej vôni hlavným aspektom vône Homme Libre. Ľahké tenké sklo prechádzajúce do tmavomodrých odtieňov dodáva eleganciu a triedu a evokuje pokoj. Nenápadne jemné balenie, ukrýva skutočnú energetickú bombu, ktorá exploduje v okamihu prvého kontaktu s pokožkou.

    Príbeh plný optimizmu

    Zloženie parfumu YSL Homme Libre je poklona skutočnému optimistovi, ktorý inšpiruje nespútanou radosťou plnou vášne, ktorú odovzdáva svetu. Prvým okamihom na pokožke je prebudenie vône bergamotu, ktorého citrusový a svieži charakter stimuluje zmysly už pri prvom stretnutí. Na dodanie jedinečného chyprového charakteru sa používa bazalka, aromatická vo vôni. Ďalej sa rozvíja vôňa badyánu, ktorého sladká vôňa vyvoláva pozitívne emócie a posilňuje pocit bezpečia. Hlavové tóny Homme Libre končia vôňou lístkov fialky, ktorej jemná vôňa si podmaní celú kompozíciu a dodá jej ľahkosť a sviežosť. Príbeh pokračuje fantastickou kombináciou muškátového orieška a ružového korenia. Ostrá a energická vôňa korenia sa mieša s intenzívnou vôňou muškátového orieška a spôsobuje príval endorfínov, ktoré umocňujú pocit čistej radosti. Celá kompozícia má tiež klasický základ, ktorý je ideálny pre parfémy, ako je YSL L Homme Libre. Pačuli a vetiver, ktoré majú dymovú mierne zemitú a drevitú vôňu, sú vynikajúcimi fixátormi vône, vďaka ktorým si môžeme vôňu Homme Libre vychutnávať počas celého dňa.

    Vyžarujte radosť, užívajte si život a oslavujte slobodu spolu s nadpozemskou vôňou Yves Saint Laurent Homme Libre.

    - Vrchné tóny: bergamot, badyán, bazalka, lístky fialky

    - Srdcové tóny: muškátový oriešok, ružové korenie

    - Základné tóny: pačuli, vetiver

    L'Homme Libre od značky Yves Saint Laurent je drevito-korenistý parfém pre mužov. L'Homme Libre bol vydaný v roku 2011. L'Homme Libre vytvorili Olivier Polge a Carlos Benaim. 

    Používatelia internetu tiež hľadali: homme libre, ysl l homme libre, yves saint laurent homme libre, náhrada, ekvivalent.